Ne îmbolnăvim, în primul rând pentru că uităm să râdem, să ne bucurăm de viață
De câte ori nu ne trezim că îi judecăm pe ceilalți? Sau că ne plângem tot timpul pentru diverse probleme minore? Suntem mereu triști și nimeni nu ne intră în voie, apoi ne trezim că ne-am îmbolnăvit? De ce ni se întâmplă toate aceste lucruri? Pentru că uităm să fim fericiți…
Nu face compromisuri
Se spune că fiecare om are dra ma lui. Unii impresionează prin durerile și suferințele pe care le arată, iar alții par a fi făcuți din stâncă și țin totul în ei.
Dincolo de toate acestea, toți muncim uneori până la epuizare și trăim mereu cu veșnicele îndoieli, temeri, regrete și neîmpliniri.
Ce se întâmplă dacă nu spunem ce ne doare, ne încărcăm sufletul cu griji, acumulăm frustrări, însă nu cerem ajutor pentru că avem impresia că ne putem descurca și singuri?
”Ne îmbolnăvim. În primul rând pentru că uităm să râdem, să ne bucurăm de viață, într-un cuvânt să fim fericiți” spunea cândva părintele Calistrat.
Ce ar fi dacă am încerca să ne iertăm unii pe ceilalți? Să ne emoționeze tot ce este frumos, să mulțumim Domnului pentru că ne-am trezit și astăzi?
Încercați și veți afla singuri cum vi se va schimba viața!
Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:
- Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
- Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
- Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
- Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte
Sharing is Caring! ❤
******************************************************************
Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.
Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.
Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.
Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).