Impreuna schimbam lumea

De sarbatori am primit un cadou foarte frumos de la Avon, atat el in sine dar mai ales cutia in care era ambalat. Si mai precis, mesajul pe care il transmitea. Mi-a placut atat de mult incat m-am hotarat sa fac cumva sa-l vad in fiecare zi. Asa ca am luat cutia si am transfomat-o in “sertarul meu de croitorie”. Mi-am pus toate ustensile pe care le folosesc zilnic astfel incat de fiecare data cand caut o foarfeca sau o creta, dau totul la o parte cu mana si vad ce scrie in centru.

WP_20160120_10_27_12_Pro

Acum ii fac o rochie Veronicai pentru ziua ei si nu am putut sa nu ma minunez cat de bine se potriveste cutia mea si cu acest eveniment. Pentru ca Veronica face Minuni iar sambata va fi un eveniment special.

Pe #23ianuarie, sutem cu totii invitati la “Aniversarea Verocikai – Din inima pentru Sonia”. 

“Sonia este o fetita de opt ani care care s-a nascut cu inima pe partea dreapta, fara artera pulmonara. Si-a petrecut primii doi ani in spitale, a fost operata de trei ori pe cord, de doua ori in Germania, la Munchen, iar ultima data in SUA, la Boston. Ea merge acum la scoala. E un copil minunat, asa cum sunt toti copiii. Are o copilarie fericita, asa cum merita toti copiii. Doar ca pe ea o asteapta o noua operatie in Statele Unite. Artera ei pulmonara trebuie inlocuita, fiindca Sonia creste. Ea trebuie sa primeasca o noua artera, mai mare, care ii va ajuta sangele sa ajunga in plamani.

Petrecerea are loc la Therapy, o cafenea fermecata situata pe strada Sfintii Voievozi, la numarul 60, chiar langa Hotel Boutique Moxa.

Ziua Veronicai este un pretext sa ne intalnim, sa vorbim dar mai ales sa donam pentru Sonia. Echivalentul in bani al unui cadou, oricat cat de mic (chiar si un buchet de flori) va fi o contributie importanta pentru a o ajuta pe Sonia sa stranga cei 98.000 de dolari de care are nevoie pentru operatia din SUA.

din inima pentru sonia

Daca nu ajungeti la petrecere, puteti face o donatie online, aveti mai jos toate informatiile necesare. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Asociatiei Sonia Maria infiintata de mama ei.

Si nu uitati ca orice gest conteaza. Chiar si un share!

Asociatia Sonia Maria, CIF 31388396

Adresa: bd. Ion Mihalache 166, bloc 2, scara A, etaj 2, apartament 12, sector 1, Bucuresti, cod postal 011214

Cont RON: RO66RNCB0484131725750001
Cont EURO: RO12RNCB0484131725750003
Cont USD: RO82RNCB0484131725750004
Beneficiar: Asociatia Sonia Maria
Banca BCR: sucursala Piata Romana
CIF: 31388396
SWIFT: RNCBROBU
Reprezentant: Oana Geambasu

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*