Doar doua saptamani pana la Webstock

Pe 29 septembrie, incepand cu ora 9, ne vedem la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania. Acesta reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim- plan ultimele tendinte din social media. Vom avea parte de sesiuni sustinute de speakeri renumiti si specialisti in diferite domenii.

Incepand cu ora 19 va avea loc  Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

Nu ati solicitat deja o invitatie? Guess what? Sunteti niste norocosi! Pana maine, 22 septembrie mai ai timp sa reparati aceasta scapare, daca dati un click aici.

Si daca sunteti acolo, nu uitati sa votati “ABSOLUT Online Personality of the Year”. Voteaza-ti aici favoritul din cei 20 de nominalizati. Castigatorul va fi anuntat pe 29 septembrie, in cadrul Galei Webstock Awards.

Pe site-ul oficial puteti consulta agenda completa, speakerii si sesiunile de dezbatere dar puteti afla si unde va avea loc petrecerea de dupa gala.

Ne vedem pe 29 la JW Mariott, la Webstock. .

 

Webstock

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.