Conferinţele Alethei Solter în Bucureşti

Sharing is caring:

Pentru cei care nu o cunosc, Aletha Solter este un nume menţionat în toate cărţile de parenting care susţin disciplina fără pedepse şi fără recompense, care promovează acceptarea necondiţionată şi plină de căldură a copilului. Este printre primii psihologi care au revoluţionat modul de a privi exprimarea emoţiilor la copii, care au spus că atunci când un copil miorlăie sau plânge, el, de fapt, doar cere ajutor pentru o problemă de care el însuşi nu e conştient. Dar, mai mult decât atât, Aletha este o femeie bună, o mamă şi o bunică haioasă şi jucăuşă, care iubeşte copiii si părinţii deopotrivă.

Inspirate de munca ei, Otilia Mantelers de la Joc şi Emoţii, Monica Reu de la Asociaţia pentru Comunicare non-Violentă şi Claudia Necula de la Asociaţia pentru Naştere Naturala si Alaptare au invitat-o pe Aletha Solter în România să susţină două conferinţe pe 22 şi 23 septembrie 2012.

Conferinţele durează câte 4 ore, de la 9-13, astfel încât părinţii să nu lipsească prea mult de la micuţii lor, vor fi traduse simultan din limba engleză în română şi au două teme: prima, cea de pe 22 Septembrie are ca temă centrală Disciplina fără pedepse şi recompense, iar a doua, cea de pe 23 Septembrie, se intitulează Lacrimi, Frici şi Crize de Furie. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul evenimentului, Părinte Conştient.

Preţurile sunt extrem de accesibile: dacă vă înregistraţi până pe 10 septembrie, beneficiaţi de early bird (preţ redus), un eveniment costă 120 RON, ambele 200 RON. După 10 septembrie un eveniment va costa 150 RON, iar ambele 260 RON.

Guest post de Otilia Mantelers

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Despre frustari si nevoia de a gasi vinovati
  Sharing is caring:

  Am avut in ultimele doua luni o perioada extraordinar de frustranta. Niste incurcaturi cu acte, semnaturi si stampile precum si […]

  Sharing is caring:
 • Cum a fost la SMP
  Sharing is caring:

  Social Media for Parents, SMP pe scurt, nu s-a dezmintit nici la a doua editie, de fapt e din ce […]

  Sharing is caring:
 • Bomboane raw cu avocado – video
  Sharing is caring:

  Iata ca a venit momentul sa dezvalui si pentru ce era filmarea de care va povesteam pe FB. Este vorba […]

  Sharing is caring:
 • Am fost in Parlament unde am sustinut cele doua legi pentru prevenirea bullying-ului in Romania
  Sharing is caring:

  Vocea copiilor s-a facut auzită astăzi în Parlament. Ei vor #gradinitefarabullying și #scolifarabullying, vor ca oamenii mari să nu mai ignore fenomenul și […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*