Clasa a 2a: jumatate dintre copii nu si-au facut tema la limba romana

O poveste reala dintr-o scoala din Bucuresti. Prietena mea este invatatoare si imi povesteste deseori intamplari mai mult sau mai putin amuzante cu profesori, copii si parinti. Povestea de azi este foarte amuzanta, asta daca nu ar fi foarte trista.

Pe scurt: copiii au avut ca cerinta la unul dintre exercitii sa ii scrie un biletel bunicii in care sa ii spuna cat de mult le-a placut povestea citita.

IMAG4436

Rezultatul: jumatate dintre copii nu si-au facut tema, motivand la scoala ca bunica nu le-a citit niciodata povesti (cativa mai fericiti isi aduceau aminte ca s-a intamplat candva demult dar nu puteau sa precizeze despre ce poveste e vorba) ūüôĀ .

Cam atat pentru ziua de azi, cred ca putem trage singuri niste concluzii despre generatiile din ziua de azi, generatiile de ieri, si legaturile dintre ele.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ‚Äď cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Orhideea Spa, un loc magic

  Sambata dimineata am intampinat vara si vremea frumoasa, in cadrul unui eveniment marca White PR in colaborare cu Mamica Urbana. […]

 • Campania ‚ÄěCif curata Romania‚ÄĚ

  Cand vrem o Romanie curata, ne gandim in primul rand la copii. Ei sunt cel mai usor de influentat. Traim […]

 • What happens in Vegas stays.. on Facebook!

  Am inceput saptamana in forta, cu conferinta¬†‚ÄúComunicarea Instrumentelor Structurale ‚Äď principii »ôi strategii‚Ä̬†. Da… stiu…. ¬†nu o sa insist pe […]

 • 10 lucruri la care sa renuntam pentru a fi fericiti

  Stim cu totii deja¬†ca fericirea nu depinde de lucruri materiale sau de acumularea de averi¬†ci este mai degraba un sentiment […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*