Clasa a 2a: jumatate dintre copii nu si-au facut tema la limba romana

Sharing is caring:

O poveste reala dintr-o scoala din Bucuresti. Prietena mea este invatatoare si imi povesteste deseori intamplari mai mult sau mai putin amuzante cu profesori, copii si parinti. Povestea de azi este foarte amuzanta, asta daca nu ar fi foarte trista.

Pe scurt: copiii au avut ca cerinta la unul dintre exercitii sa ii scrie un biletel bunicii in care sa ii spuna cat de mult le-a placut povestea citita.

IMAG4436

Rezultatul: jumatate dintre copii nu si-au facut tema, motivand la scoala ca bunica nu le-a citit niciodata povesti (cativa mai fericiti isi aduceau aminte ca s-a intamplat candva demult dar nu puteau sa precizeze despre ce poveste e vorba) ūüôĀ .

Cam atat pentru ziua de azi, cred ca putem trage singuri niste concluzii despre generatiile din ziua de azi, generatiile de ieri, si legaturile dintre ele.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ‚Äď cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Lucrurile se misca
  Sharing is caring:

  Ma bucur pentru ca foarte multi oameni se implica. Ma bucur pentru ca oameni pe care nu-i cunosc, ma contacteaza […]

  Sharing is caring:
 • Despre o zi care nu anunta nimic interesant, ba din contra.
  Sharing is caring:

  Exista zile in care am 3-4 articole in cap si pe care de-abia reusesc sa le scriu, atat de repede […]

  Sharing is caring:
 • Invatam sa adunam numerele de la 1 la 9 #ActivitatiPrescolari
  Sharing is caring:

  Numaratul lucrurilor este o activitate foarte indragita de copii, mai ales in perioada aceea in care le place rutina. Stiti […]

  Sharing is caring:
 • Important! Cine trebuie sa elibereze “Avizul epidemiologic pentru (re)intrarea in colectivitate”?
  Sharing is caring:

  Cand fetele erau la gradinita, dupa fiecare vacanta, ni se cerea aviz epidemiologic pentru intrarea in colectivitate. Discutand si cu […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*