Cele mai frumoase amintiri într-un cadou de Crăciun pentru cei dragi + #CONCURS

UPDATE 12.12.2022

Am aflat cine sunt câștigătorii concursului CEWE!

Detalii la finalul articolului.

_____________________________________

Ultimii ani ne-au învățat multe lecții, iar una dintre ele spune că trebuie să ne bucurăm la maxim de fiecare clipă pe care o trăim. Alături de cei dragi, trebuie să construim amintiri care ne vor însoți peste timp. 

Fiecare zi contează, iar finalul de an este cel mai bun moment pentru a aduna reușitele care ne-au făcut viața mai frumoasă. Doar așa, totul capătă sens, noi ne încărcăm cu energie pentru toate provocările ce vor urma, iar cei mici învață cum să aprecieze la, rândul lor, experiențele pe care le trăiesc. 

Nu știm niciodată ce ne rezervă viața, dar ce știm cu certitudine este că pozele pe care le-am făcut sunt momente magice, pentru care am avut o singură șansă. Iar dacă am reușit să o materializăm, înseamnă că suntem norocoși. Eu m-am bucurat din inimă să rememorez toate clipele în care am fost alături de ai mei.

Am traversat o perioadă grea care, la prima vedere, nu a conținut nimic bun. Însă cele două ore pe care le-am petrecut selectând fotografii m-au umplut de fericire și m-au ajutat să îmi aduc aminte că viața este frumoasă și cu bune și cu… mai puțin bune. 

Important este să fim împreună, să învățăm din experiențe și să fim mai buni, atât cu noi dar și cu ceilalți. 

Le sunt recunoscătoare prietenilor de la Cewe pentru că mi-au oferit această surpriză frumoasă. Și mă bucur să pot să contribui și eu la fericirea voastră. 

Puteți realiza cadouri inedite, de suflet, pentru cei dragi, fără să pierdeți timp cu aglomerația din oraș ori să stați pe la cozi în magazine. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația gratuită CEWE FOTOLUMEA (pentru telefon și tabletă), unde puteți găsi o mulțime de idei de cadouri pentru sărbători și nu numai. Plata se poate face cu cardul, iar destinatarul surprizei poate fi menționat direct în aplicație, pentru livrare. 

Avem un concurs cu premii atractive, constând în 3 produse, astfel: 

1. CEWE FOTOCARTE

Este un cadou minunat, cu prețuri mai mult decât atractive, începând cu 29,90 lei. Am comandat și eu o CEWE FOTOCARTE, in doar câteva minute, mai mult a durat să selectez fotografiile 🙂. Am trimis comanda în minivacanța de 1 decembrie, iar în cateva zile am primit produsele. 

https://www.youtube.com/watch?v=5syn8qzzDOo 

2. CEWE Calendar

Tot din aplicația gratuită CEWE FOTOLUMEA am comandat extrem de ușor acest calendar. Am ales unul dintre șabloanele disponibile și am selectat 12 fotografii la care am să mă uit tot anul viitor. Dacă CEWE FOTOCARTEA este menită să fie un cadou din inimă, calendarul este pentru mine, am să îl țin pe birou. 

3. CEWE cană emailată

Cu siguranță, cel mai amuzant cadou pe care l-am ales este cana cu Dulceață 🙂. Mi-am propus să beau vin fiert cu ea, dar deja o solicită toată lumea pentru cafea, ceai sau chiar apă. Ce sa faci, una e Dulceață, iar noi suntem mulți. 🙂

Va invit să vă înscrieți la concurs, pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii.  Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile din postarea de pe Facebook de mai jos. 

Concursul se derulează în perioada 07 – 11 decembrie 2022. Luni, pe 12 decembrie vom afla cine sunt fericiții câștigători. 

Mult succes tuturor!

_____________________________

UPDATE 12.12.2022

Concursul s-a încheiat, iată cine sunt fericitii câștigători:

1.CEWE Fotocarte:

2. Calendar de birou:

3. Cana emailata:

Asteptam un mesaj privat cu datele personale (nume + adresa email) pentru primirea voucherelor necesare pentru comandarea produselor.

Felicitări tuturor participantilor, va asteptam si următoarele concursuri pe care le vom organiza pe Meseriadeparinte.ro!

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *