Cea mai mare conferinta despre efectul tehnologiei asupra copiilor si tinerilor: „The Cyber Effect” + Lansare de carte + #CONCURS

Lipsa privitului ochi în ochi poate schimba cursul civilizaţiei umane.”- Dr. Mary Aiken

Felul in care ne comportam se schimba. Tehnologia s-a infiltrat in toate aspectele vietii noastre, de la relatiile pe care le dezvoltam, pana la modul in care facem cumparaturile, de la sistemele politice pana la mintile in formare ale copiilor nostri.

In cartea “The Cyber Effect”, dr. Mary Aiken – una dintre specialistele de renume mondial in domeiul cyberpsihologiei si “creierul din spatele serialului “CSI: Cyber” – explica ce impact are asupra noastra mediul online, cum functioneaza si ce putem face pentru a ne feri de efectele nocive ale acestuia.

Cartea contine exemple reale, relatari care ne vor deschide ochii, dar si statistici surprinzatoare, fiind in acelasi timp un ghid fascinant catre un viitor nou, in care nu este inca prea tarziu pentru a lua atitudine.

Imi face o deosebita bucurie sa va prezint Cea mai mare conferinta despre efectul tehnologiei asupra copiilor si tinerilor: „The Cyber Effect”.

CAND: Sâmbătă, 12 octombrie 2019, între 8:30 şi 14:00
UNDE: Aula Magna a Universității POLITEHNICA din Bucureşti

(Puteti gasi mai jos programul complet al evenimentului)

Invitat special Cyberpsihologul Dr. Mary Aiken, expert de marcă în cyberpsihologie la nivel mondial și autoare a cărţii „The Cyber Effect”

În timpul conferinţei se va lansa versiunea românească a volumului „The Cyber Effect”, un important bestseller – un ghid esenţial pentru părinţii care îşi cresc copiii în era tehnologiei. Puteti citi aici un mic extras din carte:

Cyberpsihologul Dr. Mary Aiken este o cunoscută autoare publicată în reviste de referință, are un Master în Psihologie Cibernetică și un Doctorat în Psihologie Cibernetică Judiciară.

Ea colaborează cu mass media din toată lumea, cum ar fi CBS, The Wall Street Journal, The New York Post, Newsweek, NPR, Inside Edition, Scientific American, Variety, The Atlantic, The Washington Post, The New York Times, The Sunday Times, The Guardian, The Hollywood Reporter, Time Magazine, Quartz şi Big Think.

Serialul CBS de maximă audiență „CSI: Cyber” a fost inspirat de activitatea psihologului cibernetician Dr. Mary Aiken. Cartea sa, The Cyber Effect, s-a bucurat de nenumărate cronici și a fost selectată de către Times în 2016 drept „cartea anului” la categoria Gândire, fiind de asemenea numită „cea mai bună lucrare științifică” de către Nature, revistă științifică internațională.

Profesor Asociat la Catedra de Drept și Criminologie a Universității East Lodon, consilier academic al Centrului European pentru Criminalitate Cibernetică (EC3) al Europol, Asociată a Societății pentru Profesioniști IT Acreditați, Membră a Societății Medico-legale din Irlanda, Membră Internațională Afiliată a Asociației Psihologice Americane (APA) și Asociat Extern al Centrului Wilson din Washington DC, o instituție de marcă din SUA dedicată cercetării aprofundate și dialogului pentru generarea de idei practice privitoare la chestiuni globale. Dr. Aiken este membră a Grupului de Specialiști INTERPOL pentru Delicte împotriva Copiilor și activează ca Profesor Asociat Adjunct la Institutul Geary pentru Politici Publice al University College Dublin, ca Lector în Criminologie și Conferențiar la Facultatea de Drept a Universității Middlesex, fiind și fosta Directoare a Centrului de Cercetări în Psihologie Cibernetică de la Colegiul Regal al Chirurgilor din Irlanda.

Teme actuale de cercetare: psihologia Internetului, Inteligența Artificială, factorii umani în securitatea cibernetică, tehnologii pentru sănătate, profilarea comportamentală cibernetică, siguranța personală cibernetică, societăți cibernetice sigure, protecția copilului și verificarea vârstei online, și impactul tehnologiei asupra dezvoltării copilului. Dr. Aiken este recunoscută ca expert la nivel național și european în dezbateri despre politici privind legătura dintre tehnologie și comportamentul uman.

În 2014 Dr. Aiken a fost inclusă în SameShield, o organizație care omagiază leadershipul feminin în profesiuni în mod tradițional inaccesibile, fiind totodată numită în comisia consultativă a Hague Justice Portal. Dr. Aiken este Consilier Strategic al Paladin Capital Group Cyber Fund din SUA, Paladin fiind un investitor global de marcă în tehnologii avansate și soluții pentru protejarea infrastructurii critice.

În 2016 Dr. Aiken a figurat în Top 50 Cele mai Influente Femei din domeniul tehnologiei în Europa, iar în 2017 a fost inclusă în Infosecurity Europe Hall of Fame, ca recunoaștere pentru contribuția sa în domeniile informației și securității cibernetice.

Daca aveti copii, opriti-va din tot ce faceti si cititi aceasta carte!

In continuare va invit la #CONCURS

Puteti castiga o invitatie dubla la eveniment si doua exemplare din cartea “The Cyber Effect”.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la postarea de FB de mai jos, in care sa-i dati tag unui prieten si sa-l invitati sa mearga cu voi la evenimentul de lansare a cartii.

Concursul se desfasoara in perioada 30.09 – 4.10.2019. Sambata, 5.10.2019 vom afla cu  ajutorul aplicatie Facebook Comment Picker cine este castigatorul invitatiei duble si a celor doua exemplare din carte.

Bafta tuturor!

Programul conferinţei:

8:30 – 9:30 – Înregistrarea participanţilor

9:30 – 11:00 – Conferinţă – „The Cyber Effect” – Dr. Mary AikenMary va pune în discuție timpul de expunere la ecran a bebelușilor și a copiilor mici, va aborda tema tantrum-urilor micuților atunci când le luăm tableta sau smartphone-ul din față, cyberbullying, trolling și siguranță în mediul online în cazul adolescenților și va ilustra dependențele de tip comportamental față de internet sau device-uri mobile. Dr Aiken va oferi părinților sfaturi practice și concrete ce pot fi aplicate imediat, în relația copilului cu tehnologia și mediul online.

11:00 – 12:00 – Sesiune de întrebări şi răspunsuri – Dr. Mary Aiken

12:00 – 12:30 – Pauză de cafea

12:30 – 14:00 – Masă rotundă cu distinşii invitaţi:

• Dr. Mary Aiken – este expert mondial în cyberpsihologie. Este Profesor la Universitatea East London, consilier la Centrul pentru Infracţiuni Cibernetice al Europol şi desfăşoară cercetări şi traininguri cu numeroase agenţii internaţionale, de la INTERPOL la FBI şi Casa Albă. Printre temele sale de cercetare se numără comportamentele de tip dependenţă online, impactul tehnologiei asupra dezvoltării copilului, psihologia Internetului, siguranţa personală cibernetică, traficul de fiinţe umane facilitat tehnologic şi drepturile copilului online. Activitatea sa de pionierat a inspirat serialul TV de pe CBS „CSI: Cyber”. Este autoarea volumului The Cyber Effect, declarată „cartea anului” la categoria Gândire de către Times, şi „cea mai bună lucrare ştiinţifică” de către Nature, revistă ştiinţifică internaţională.
• Dr. Raluca Ioana Teleanu – Medic Șef Secție Neurologie Pediatrică – Spitalul Clinic de Copii “Dr. V. Gomoiu”, Lector universitar – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”
• Mihai Laurențiu Gânj – Președinte English Kids Academy from International House
• Andrei Niculescu – Director General, Editura NICULESCU
• Christian Ciocan – Comisar Șef Poliţia Română, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalităţii
• (alt invitat de la Partenerul Platinum – va fi anunțat atunci când parteneriatul este încheiat)

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Biletele pot fi achizionate de aici: https://www.bilete.ro/cea-mai-mare-conferinta-despre-efectul-tehnologiei-asupra-copiilor-si-tinerilor-the-cyber-effect/.

Preţul participării la conferinţă: 100 RON. Preţul unui bilet include un exemplar din volumul „The Cyber Effect. Psihologia comportamentului uman în mediul online.”, semnat de autoare.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Cea mai mare conferinta despre efectul tehnologiei asupra copiilor si tinerilor: „The Cyber Effect” + Lansare de carte + #CONCURS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *