Cate “Nu”-uri aude un copil in fiecare zi?

Te-ai intrebat vreodata cate “NU-uri” aude copilului tau intr-o zi? Studiile spun ca mai mult de 100…

Ce se intampla cand un copil aude “NU” de la parintii lui, cum putem spune “DA” mai des si cum punem limite cu blandete astfel incat copiii nostri sa isi dezvolte autonomia si sa pastreze bucuria descoperirilor personale?

Aflam de la Otilia Mantelers, expert in parenting

otilia

Copilul isi alege singur gustarea? Spune DA

Gustarea zilnica vine sa completeze in mod placut si sanatos mesele principale ale copiilor si este important sa fie bogata in nutrienti. Cum sa ii ajutam pe cei mici sa aleaga singuri gustarea potrivita pentru ei, aflam de la Simona Carniciu, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice.

Simona_Carniciu

Moderatorul evenimentului este Gabriela Maalouf, NLP trainer pentru copii si parinti, acreditat in Anglia.

Gabi_Maalouf

Alaturi de aceste doamne minunate, am sa ma aflu si eu la masa vorbitorilor, in calitate de reprezentat al parintilor. Am sa transmit invitatilor toate intrebarile voastre asa ca astept cu interes sa le trimiteti la ana@meseriadeparinte.ro sau sa le lasati aici intr-un comentariu.

Ana_Maria_Mitrus

Promitem un eveniment foarte interesant, in aceeasi maniera relaxata cu care v-am obisnuit, insa unde vom afla raspunsuri si sfaturi importante de la specialisti, legate de educatia si nutritia celor mici.

Va asteptam cu drag, intrarea la eveniment este libera dar pentru a avea acces este nevoie sa solicitati o invitatie aici: http://bit.ly/2mRPXjJ.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *