Cate “Nu”-uri aude un copil in fiecare zi?

Sharing is caring:

Te-ai intrebat vreodata cate “NU-uri” aude copilului tau intr-o zi? Studiile spun ca mai mult de 100…

Ce se intampla cand un copil aude “NU” de la parintii lui, cum putem spune “DA” mai des si cum punem limite cu blandete astfel incat copiii nostri sa isi dezvolte autonomia si sa pastreze bucuria descoperirilor personale?

Aflam de la Otilia Mantelers, expert in parenting

otilia

Copilul isi alege singur gustarea? Spune DA

Gustarea zilnica vine sa completeze in mod placut si sanatos mesele principale ale copiilor si este important sa fie bogata in nutrienti. Cum sa ii ajutam pe cei mici sa aleaga singuri gustarea potrivita pentru ei, aflam de la Simona Carniciu, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice.

Simona_Carniciu

Moderatorul evenimentului este Gabriela Maalouf, NLP trainer pentru copii si parinti, acreditat in Anglia.

Gabi_Maalouf

Alaturi de aceste doamne minunate, am sa ma aflu si eu la masa vorbitorilor, in calitate de reprezentat al parintilor. Am sa transmit invitatilor toate intrebarile voastre asa ca astept cu interes sa le trimiteti la ana@meseriadeparinte.ro sau sa le lasati aici intr-un comentariu.

Ana_Maria_Mitrus

Promitem un eveniment foarte interesant, in aceeasi maniera relaxata cu care v-am obisnuit, insa unde vom afla raspunsuri si sfaturi importante de la specialisti, legate de educatia si nutritia celor mici.

Va asteptam cu drag, intrarea la eveniment este libera dar pentru a avea acces este nevoie sa solicitati o invitatie aici: http://bit.ly/2mRPXjJ.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Stalin vs Gorbaciov
  Sharing is caring:

  Stalin a fost unicul copil al unui alcoolic, care-l b?tea zilnic foarte violent, ?i al unei mame care era mai […]

  Sharing is caring:
 • Orar girafa, free download
  Sharing is caring:

  A inceput scoala si ca sa intram mai repede in atmosfera m-am gandit ca putina organizare nu strica. Asa ca […]

  Sharing is caring:
 • Castigatorii concursului Totul despre mame
  Sharing is caring:

  Cu ocazia conferintei din data de 14 noiembrie, unde speaker va fi Dr. Laura Markham am avut doua mici concursuri […]

  Sharing is caring:
 • Cum primim bani inapoi la cumparaturile online
  Sharing is caring:

  Sunt mare fan al cumparaturilor online. Cu ajutorul lor castig foarte mult timp iar dupa o sesiune de shopping toti nervii […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*