Buna! Ce mai faci?

Esti bine? Cu familia? Te duci la munca, vii acasa, petreci “some quality time” cu prietenii? Mergi in parc, la film, in concediu? Super! Ma bucur pentru tine!
Sau poate esti suparat(a)? Te-ai certat cu partenera(ul) de viata? Ti-ai lovit masina si asigurarea nu-ti da banii? Seful te streseaza si salariu e din ce in ce mai mic? Esti obosit(a), n-ai chef de nimic? Nasol. Dar crede-ma, astea nu sunt probleme.
Daca poti sa dormi noaptea si nu trebuie sa-ti pazesti copilul bolnav, daca nu ai niciun motiv sa te indoiesti ca maine dimineata va respira cand te vei duce la el, atunci poti sa spui ca viata e frumoasa.
Daca nu trebuie sa-ti faci griji ca nu exista sange pentru transfuzii iar viata copilului tau nu depinde de ele, daca frica nu te doboara in fiecare clipa gandindu-te ca maine copilul tau s-ar putea sa nu mai fie langa tine, daca poti sa razi, atunci esti bine.
Daca nu trebuie sa-ti iti inghiti lacrimile, ca sa nu te vada copilul tau cum plangi, chiar daca sufletul iti urla si intrebari fara raspuns te ametesc, daca nu trebuie sa faci rost de bani pentru tratamente, medicamente sau transfuzii, atunci poti sa-i multumesti celui in care crezi pentru ca te-a scutit de suferinte.
Daca poti sa te joci cu copilul tau, daca el te recunoaste si poate sa vorbeasca cu tine, daca poate sa-ti intinda amandoua manutele si sa te stranga in brate, m-ai gandeste-te inainte sa te plangi ca viata e grea.
  
Ajuta-l pe Raducu!                                                    Ajuta-l pe Mihaita!
                   
Raducu in parc              Oncioiu Dana 
Daca ai ce sa mananci si cu ce sa te imbraci, daca ai unde sa dormi si ai cel putin un suflet cu care sa vorbesti, gandeste-te ce norocos esti. Daca poti sa citesti aceasta postare inseamna ca esti unul dintre norocosii care au curent electric, care au un calculator, care au acces la internet si care probabil ca au mancat déjà.
C?T?LIN, 4 ANI
Fii om, gandeste-te la cei de langa tine! Orice leu le poate salva viata lui Bibi, lui David sau Dariei.
Orice jucarie, material de lucru sau carte i-ar putea ajuta pe Raducu si pe Mihaita sa invinga autismul!
Orice felie de paine i-ar ajuta pe copiii din Glodeanu sa nu mai sufere de foame.
Chiar nu e greu!
Ce poti sa faci:
FII OM !

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Buna! Ce mai faci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *