Am fost acolo: Lansare Bunorama, orasul in care tu esti arhitect + CONCURS

Va puteti imagina o pajiste plina cu pitici, care stau cuminti la masute si mesteresc niste cartonase colorate?

Stiu ca e greu de crezut, dar eu i-am vazut cu ochii mei. Pana mi-am dat seama ce fac ei atat de concentrati, m-am gandit o secunda ca poate sunt pedepsiti 🙂 .

Nici vorba! Erau inconjurati de cladiri si masinute pe care le ansamblasera deja, si se uitau plin de interes la restul cartonaselor, hotarandu-se cu greu ce sa aleaga mai departe.

In timp ce copiii se distrau, adultii s-au strans in jurul creatorilor Orasului Bunorama, care au povestit in cateva cuvinte cum le-a venit ideea, ce presupune acest oras si cum poate ajunge la toti copiii care si-l doresc.

Pe scurt, Orasul Bunorama a fost creat de echipa Kaufland si este un joc pentru toata familia.

Cu ajutorul pieselor distribuite in magazine, putem contrui un oras ideal.

Avand la dispozitie peste 180 de elemente, impreuna cu cei mici putem adauga in Orasul Bunorama de la case cu gradini la zgarie nori, de la teatru la restaurantul Pop Up, si chiar un magazin Kaufland 🙂 . In plus, biciclete, scutere, masini electrice si chiar un avion, toate isi vor gasi un loc in orasul pe care il vom contrui.

Incepand cu 29.08.2018, la fiecare 50 de lei cheltuiti in magazinele Kaufland, vom primi automat un pachet Bunorama, care contine piese din orasul unde viata este buna saptamana de saptamana, in care oamenii recicleaza, se bucura de natura si sunt constienti de impactul pe care il au actiunile lor asupra mediului inconjurator.

Orasul beneficiaza si de doua harti, Bunorama Est si Bunorama Vest. Fiecare dintre acestea este insotita de cate un joc, ce contine informatii despre mancatul echilibrat si despre reciclare. 

Pe langa partea practica de a construi toate cladirile si restul componentelor, pe langa informatiile interesante despre care va spuneam mai sus, Bunorama mai are o supercalitate: se transforma intr-un joc foarte distractiv si atractiv pentru toate varstele. Copii, parinti si bunici au ocazia sa se joace si sa se bucure de tot ceea ce are de oferit orasul deplin, care incepe cu o cladire si, treptat, piesa cu piesa, devine realitate si in care fiecare saptamana e buna.

Daca doriti, va puteti inscrie si la concursul online, pe care il gasiti pe www.bunorama.kaufland.ro. Incarcati cel putin trei poze care arata progresul orasului Bunorama pe care il contruiti, si puteti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 10 premii constand in decorarea completa a camerei copilului.

Bunorama. Fii arhitectul orasului tau!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *