Ingrijirea bebelusului in primul an de viata

Probabil ca primul an alaturi de bebelusul tau este si cel mai provocator. Sunt atatea experiente noi, atatea situatii cu care nu te-ai mai confruntat si atatea sentimente pe care nu stii cum sa le interpretezi.

Ai atatea intrebari pe care nu stii cui sa i le pui si cu siguranta ai vrea sa poti sa asculti parerile celor care au trecut deja prin aceleasi momente sau sfaturile specialistilor care pot sa aduca o parere obiectiva.

Astazi ne intalnim la un nou eveniment sub umbrela Social Moms, in care vom discuta despre ingrijirea bebelusului in primul an de viata.

Daca nu reusiti sa ajungeti in sala, puteti urmari transmisiunea Live si puteti interactiona in timp real cu invitatii din aceasta seara.

Alaturi de noi vor fi:

  • Dr. Florin Mihaltan, Presedintele Societatii Nationale de Pneumologie, care ne va vorbi despre “Importanta aerului curat din casa in preventia si tratatea alergiilor respiratorii.”
  • Gabriela Maalouf – NLP trainer pentru copii si parinti, care ne va vorbi despre “Atasamentul parental (attachment parenting) in primul an de viata”.
  • Dr. Irina Antonescu – Medic pediatru care va avea o prezentare despre “Ingrijirea si igiena bebelusului in primul an de viata”.

Transmisiunea Live poate fi vizionata pe site-ul Social Moms (sau click pe poza).

Va astept cu drag sa ne vedem in offline sau in online.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *