4 obiceiuri zilnice ale cuplurilor fericite

Am vazut astazi un filmulet foarte interesant, pe care vreau sa-l impartasesc cu voi.

Pentru ca traim intr-o lume in care timpul nu ne mai ajunge, in care ne indepartam atat de cei dragi dar si de noi insine si pentru ca meritam mai mult.

E nevoie de doar 4 lucruri pe care daca le facem zilnic, s-ar putea sa regasim intimitatea pe care o a aveam candva cu partenerul nostru si pe care o credem pierduta pentru totdeauna. Insa nu e chiar asa. Se spune ca relatia este al treilea membru dintr-un cuplu si ca cel mai important este sa stim cum sa luptam pentru a ne mentine relatia.

Iata cele 4 obiceiuri de care va spuneam:

  1. Nu plecati niciodata fara sa va luati la revedere;
  2. Vorbiti “face to face” in fiecare zi;
  3. Spuneti “te iubesc”;
  4. Faceti-va suprize;

Asa-i ca nu pare greu? Ar fi frumos sa putem sa ne tinem de aceste obiceiuri si sa recunoastem ca relatia noastra depinde doar de noi si de nimeni altcineva.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

Posted by Bright Side on Wednesday, February 24, 2016

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “4 obiceiuri zilnice ale cuplurilor fericite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*