1uniFEST – Festivalul Petrecerilor de Acasă pentru Copiii Români de Pretutindeni

Copiii care au stat în izolare atâtea luni au acum şansa să petreacă #impreuna cu prieteni de pe toată planeta, la cea mai mare sărbătoare a zilei de 1 Iunie – 1uniFEST – Festivalul petrecerilor de acasă pentru copii. După ce a obţinut ziua de 1 Iunie să fie zi liberă naţională, Itsy Bitsy conectează acum copiii şi părinţii de pretutindeni în cel mai mare festival online, care va ţine 3 zile şi 3 nopţi, ca în poveşti. 72 de ore non stop în online video şi la radio, cu poveşti, joacă, muzică, dans, teatru, magie, petreceri interactive vor fi disponibile gratuit începând cu 30 mai la ora 00:00.

Copiii români din diasporă, care sunt pe alt fus orar, vor sărbători şi ei în conexiune cu ţara, Ziua Copilului, putând intra în direct prin telefon şi chat. SuperEroii Itsy şi Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark şi DjDodi vor activa puterile interioare ale copiilor, astfel încât să reziste la cât mai multe petreceri.

Peste 100 de artişti şi organizaţii dedicate copiilor au pregătit momente de diverstisment în familie. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române va fi invitata specială a SuperEroilor Itsy Bitsy şi va vorbi despre copillărie, transmiţând mesaje de susţinere copiilor şi părinţilor. Smiley, Feli, Sore, Andreea Marin, Cristina şi Gabriel Bălan, Geanina Ilieş, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan,  Melania Medeleanu, Vlad Voiculescu, Alina Sorescu, Ioana Macoveiciuc, Virgil Popescu, Oana Sîrbu, Călin Goia, Marian Râlea, Andra Gogan, Nicu Alifantis, Virgil Ianţu, Bianca Brad, vloggeri ca Mimi şi Aluziva şi mulţi alţi artişti şi susţinători ai copiilor au pregătit video -surprize speciale pentru copiii de la 1uniFEST.

“Dupa ce 14 ani la rând am petrecut Ziua Copilului în aer liber împreună cu copiii din Bucureşti, iar anul trecut ne-am întâlnit peste 80.000 de părinţi şi copii la 1uniFEST, acum ne vom aduna şi mai mulţi să sărbătorim 1 iunie. În online nu sunt graniţe şi #impreuna putem ajunge la copiii români de pretutindeni. Ne-am strâns atât de mulţi contributori care ne dedicăm activităţilor pentru copii, încât abia aştept să vină participanţii la festival şi să se bucure de darurile noastre. 1uniFEST este un festival şi pentru copii şi pentru adulţi, pentru că în sufletul fiecăruia stă ascuns un copil, care vrea să se joace încă. Să îl scoatem la joacă măcar o dată pe an, de ziua lui!”, Nadia Tătaru co-fondatoarea Itsy Bitsy FM.

1uniFEST – Festivalul petrecerilor de acasă pentru copiii include şi programe on-line dedicate persoanelor cu deficienţă de auz, traduse în limbaj mimico- gestual de Maria – Lavinia Chiţu.  Copiii şi părinţii pot urmări GRATUIT tot programul VIDEO LIVE pe www.itsybitsy.ro/1iunifest şi pot participa activ pe toată durata 1uniFEST, prin mesaje scrise în timp real, prin chat. De asemenea, copiii pot participa la petrecerile interactive făcute prin ZOOM de SuperEroii Itsy Bitsy, dacă se înscriu în avans pe www.itsybitsy.ro.

***

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucuresti și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională si a initiat si derulat campania strategica nationala de prevenire si combatere a bullyingului in scoli.

 

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *