Campania vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse”

Va anunt cu mandrie ca ma numar printre cei 240 de bloggeri admisi in campania  vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse”.

Aceasta campanie, prin care se incurajeaza lectura si voluntariatul, este initiata de  Grupul Editorial ALL – care a pus gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere – si este sprijinită de ROMSILVA – pentru ca anul acesta bloggerii participanţi la campanie vor primi câte un copac la indeplinirea conditiilor campaniei.

Astfel, in perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia fiecarui blogger cate doua carti la alegere de pe www.all.ro. Ei trebuie sa le citeasca si sa le faca recenzia pe blogul personal pana pe 23 martie. Daca o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, si la 20 de comentarii, o echipa a Grupului Editorial ALL va planta inca un copac intr-un loc ales de ROMSILVA.

 “Numărul mare de participanţi şi entuziasmul lor ne demonstrează că oamenii sunt dispuşi să investească timp şi energie în proiecte care să sprijine comunitatea, şi că astfel de iniţiative ar trebui să vină mai des din partea companiilor. Le mulţumim tuturor celor care s-au alăturat campaniei vALLuntar şi tuturor celor care o promovează pe canalele media şi social media. Sperăm să plantăm peste 500 de copaci!”, a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

In prima editie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de carti si s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipa de angajati ALL a facut voluntariat in doua centre alese de bloggeri: Hospice si Policy Center for Roma and Minorities.

Pana pe 23 martie veti gasi pe blog recenziile pentru cele doua carti pe care le-am ales eu si  m-as bucura tare mult sa depasesc targetul de 15 comentarii pentru fiecare recenzie. Ma bazez pe voi pentru acest lucru :).

 

Partener Social Media: Blogal Initiative

Parteneri Media: Metropotam9amŞapte SeriGreen-ReportIncome MagazineHotcityCariere OnlineLiterNetMediaBrief.

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *