#MamaManager prezinta: Gabriela Galiceanu owner ASTRA CARDINAL

In cadrul proiectului #MamaManager am sa promovez afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate.
Daca vrei si tu sa te inscrii in comunitate te astept in grupul FB Mama Manager iar daca vrei sa ai un articol despre tine in aceasta sectiune de pe blog, te rog sa completezi formularul de aici.
Ca sa fii la curent cu toate noutatile, Like Pagina de FB Mama Manager!

Cateva cuvinte despre tine

Mama singura, manager al agentiei de turism ASTRA CARDINAL din 2002, profesia inginer.

Numele afacerii

Agentia de turism ASTRA CARDINAL

Cui se adreseaza afacerea?

Tuturor categoriilor de turisti

Data inceperii afacerii

Martie 2002

Cum ti-a venit inspiratia? Are legatura cu faptul ca ai devenit mama? Sau cu perioada concediului de maternitate?

Iubesc lumea cu tot ce are ea mai frumos, iubesc sa calatoresc si sa impartasesc experientele mele celor care vor sa traiasca din plin. Afacerea a debutat in 2002, astfel ca in 2009 (cand a venit pe lume baietelul meu) era in plina ascensiune. In paralel, pana in 2009 am profesat si ca inginer intr-o institutie de stat.
Vestea ca sunt insarcinata (la o varsta cand nu mai aveam multe asteptari in acest sens), m-a determinat sa demisionez din jobul meu si sa ma dedic in exclusivitate afacerii mele. Multiplele schimbari de pe piata turistica m-au facut sa ma reinventez aproape an de an. Uneori am fost disperata, am plans, am spus ca nu mai am putere sa o iau de la capat….Dar acest domeniu pe care il indragesc nespus m-a facut sa revin , sa ma gandesc si sa descopar noi oportunitati. In prezent, un segment important al afacerii il constituie turismul scolar. Organizez excursii pentru scoli si gradinite si ma implic efectiv in buna desfasurare a acestora, insotind grupurile. Am cunoscut de-a lungul anilor sute de copii, pe unii i-am vazut cum cresc si pot spune ca fiecare excursie este pentru mine un prilej de autocunoastere.
Impreuna cu afacerea, a crescut si baietelul meu care este tare mandru de mine si care, la cei 10 ani impliniti in februarie 2019 este o adevarata enciclopedie in domeniul istoriei. Calatoriile facute impreuna, atelierele la care a participat, zecile de muzee vizitate impreuna i-au dezvoltat extraordinar capacitatea de gandire, sintetizare si exprimare. Pot spune cu mana pe inima ca o excursie este o lectie de viata incredibila pentru un copil.

Ce planuri de viitor ai legat de afacere?

In ultima perioada am analizat multiplele comunitati create pe facebook (oameni care au ceva in comun) si doresc sa imi dezvolt afacerea prin oferte personalizate catre aceste grupuri. Lucram cu tichetele de vacanta pe care oamenii nu le pretuiesc inca la valoarea lor adevarata. Am auzit de multe ori “vreau sa scap de tichete”….Am schimbat mentalitati, lucrand cu fiecare client in parte. I-am ajutat sa le investeasca in mod organizat si sa beneficieze de odihna si relaxare dupa un an de munca. Este un alt segment pe care il consider o oportunitate de dezvoltare a afacerii.
Cu ce te diferentiezi fata de alti jucatori din acelasi domeniu? *
Clientii nostri devin prietenii nostri ! Nu caut sa ma imbogatesc de pe urma unui client, ci doresc sa ii dau cele mai bune sfaturi pentru vacanta sa. Empatia face diferenta intre mine si alti jucatori din acelasi domeniu.

Oferi anumite discounturi sau alte avantaje pentru membrele comunitatii Mama Manager? *

Da, pot oferi reduceri si oferte personalizate membrelor comunitatii.

Date de contact pentru afacere (site, pagina FB, email, etc) *

Email: astracardinal@gmail.com.

Mama Manager este comunitatea mamelor care:

 • inspirate de copiii lor, au pornit un business propriu
 • au un job care le implineste din punct de vedere profesional
 • nu vor sa renunte la cariera
 • isi doresc independenta financiara
 • au idei de afaceri si stiu cum sa le puna in practica
 • stiu ca viata unei femei nu se limiteaza la a fi mama

In comunitate vei gasi parteneri pentru afacerea ta, idei despre cum sa o dezvolti, vei avea parte de sustinere si incurajare. Vei cunoaste alte mame care te vor inspira si de la care poti sa ceri ajutorul.

Mama Manager Meeting

 • O serie de intalniri periodice
 • Invitate care vor prezenta afacerile proprii
 • Networking
 • Articole de promovare, in sectiunea “MamaManager” de pe blogul Meseria de parinte.ro

*******************************************************************

In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate.
 • Daca vrei si tu sa te inscrii in comunitate te asteptam in Grupul FB Mama Manager.
 • Daca vrei sa ai un articol despre tine in aceasta sectiune de pe blog, te rugam sa completezi formularul de aici.
Ca sa fii la curent cu toate noutatile nu uita sa:
******************************************************************
Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.
Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 
Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 
Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).
[fbcomments]

Random Posts

 • Cum sa-ti faci cont online la casa de pensii, ca sa nu mai stai la coada la ghiseu

  Intr-o perioadă precum cea prin care trecem acum, când multe instituții își închid cu totul programul cu publicul sau îl […]

 • Concediul prenatal, concediul medical si concediul de odihna

  Concediul de maternitate Concediul de maternitate este un beneficiu acordat viitoarelor mame, independent de concediul de creștere a copilului. Potrivit […]

 • #MamaManager prezinta: Laura Ion owner “Smart MUMS”

  In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te inscrii in […]

 • FormTex angajeaza croitoreasa

  Mic atelier producție publicitară – Sector 6, București angajam croitoreasă pentru coasere pe contur steaguri si huse textile. Program 8:30-17:00 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*