#MamaManager prezinta: “Momy and me” workshop coronite florale + minisedinta foto

In cadrul proiectului #MamaManager am sa promovez afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate.

Daca vrei si tu sa te inscrii in comunitate te astept in grupul FB Mama Manager iar daca vrei sa ai un articol despre tine in aceasta sectiune de pe blog, te rog sa completezi formularul de aici.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile, Like Pagina de FB Mama Manager!

Doua doamne minunate ne invita la un eveniment deosebit, in care ne vom distra alaturi de cei mici.

Este vorba despre workshopul “Mommy and me – atelier de coronite florale & mini sedinta foto”.

In prima parte a atelierului, Marilena Bara (ISA Creations) ne va indruma in realizarea unor minunate coronite pe care le putem lua, bineinteles, acasa.

Iar la final, Andreea Bordeanu va realiza o mica sedinta foto in atmosfera intima a studioului propriu. Ea va capta momentul in 10 imagini deosebite care vor reflecta relatia speciala mama-fiica (fiu).

In legatura cu tinutele, nu trebuie sa va ingrijorati, Hey Princess ne va pune la dispozitie cate doua seturi mama-fiica de fuste din tulle, in marimi diferite si de culori diferite pentru a ne alege exact ce va place. Nu este nevoie decat de tricouri sau camasi albe pe care cu singuranta le gasiti in dressing. In termen de 4-5 zile Andreea ne  va trimite via e-mail imaginile rezultate pentru a ne bucura de ele in acest nou sezon minunat.

Astfel, pe 24 februarie si 1 si 2 martie, vor avea loc all day long astfel de workshop-uri si sedinte, de unde nu vor lipsi ceaiuri aromate, limonada si special treats.

Toate detaliile despre inscriere si participare le gasiti pe site-ul Andreei.

Acest tip de experienta se adreseaza si sotilor care pot oferi celor dragi un voucher cadou cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie. In functie de solicitari, zilele de workshop se pot prelungi si dupa 8 Martie, trebuie doar sa ne mentionati acest lucru.

Va asteptam cu mare, mare drag sa socializam si sa cream impreuna amintiri frumoase, iar daca exista intrebari ne puteti contacta la numerele de telefon de mai sus sau la adresele de e-mail andreea.m.bordeanu@gmail.com si office.isacreations@gmail.com, de luni pana vineri intre 10.00 – 17.00.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! 

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Random Posts

 • Mama Manager Meeting #2 // Formular inscriere

  Imi face o deosebita placere sa va invit la a doua intalnire “Mama Manager – Comunitatea Mamelor care sunt sau […]

 • Declarația unică se poate depune “online” la sediile unităţilor fiscale

  Agenția Națională de Administrare Fiscală anunţă că acei contribuabilii care nu dețin un calculator personal sau nu dispun de o […]

 • Haideti cu mine la Women March Together, un eveniment TEDx Bucharest

  TEDxBucharestSalon dă startul primăverii cu primul eveniment al comunității: Women March Together pe 7 martie la Auditorium Pallady Conversația despre femei și […]

 • #MamaManager prezinta: Catalina Marginean owner NAIA.ro

  In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te inscrii in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*