#MamaManager – Spune-ne povestea ta despre cum ti-a afectat maternitatea viata profesionala

Esti mama si trebuie sa accepti multe schimbari in viata ta.

Pe unele le-ai stiut de la inceput, pe altele le-ai banuit. Dar mai sunt si acelea care te-au lovit din plin, care ti-au dat viata peste cap.

Acum nu mai e vorba doar despre tine. Ai un pui de om pe care il iubesti din tot sufletul si care iti acapareaza tot timpul si toata energia.

Dar totusi, nu poti sa uiti de tine. Nu poti sa dai deoparte toate planurile si toate  visurile tale. Iti doreai o cariera, poate o afacere proprie, erai independenta si faceai orice doreai cu viata ta.

Acum a venit momentul sa faci niste alegeri, sa decizi care sunt prioritatile tale, ce este important acum si ce poate sa mai astepte.

Fiecare mama are povestea ei, are modul propriu in care a a reusit sa gaseasca echilibru intre maternitate si cariera. Are proprii demoni cu care a trebuit sa se lupte si pe care a fost nevoie sa-i invinga.

Fiecare mama are propriile renuntari, care au ajutat-o insa, sa mearga mai deparge.

Impartaseste-ne povestea ta. Cum ai reusit sa fii langa puiul tau fara sa renunti la tot ce ai construit inainte ca el sa existe langa tine.

Spune-ne care sunt planurile tale pe mai departe, cum crezi ca e cel mai bine si pentru el si pentru tine.

Spune-ne ce iti doreai din punct de vedere profesional inainte sa devii mama, cum s-au schimbat planurile tale dupa ce ti-ai tinut copil in brate, ce te-a inspirat si care au fost cele mai mari piedici de care te-ai lovit.

Lasa povestea ta sa inspire si alte mame care trec prin aceleasi nesigurante ca si tine, care nu vor sa renunte la nimic si vor sa le faca pe toate.

Trimite povestea ta la ana @ meseriadeparinte.ro si ea va fi publicata intr-o sectiune speciala a blogului.

Ca sa ne cunoastem mai bine, hai in grupul MamaManager aici.

Mai multe despre proiectul Mama Manager:

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 [fbcomments]

Random Posts

 • Tiny Toes EDU angajeaza educatoare

  Ești o persoană energică, empatică, pasionată de educația cu respect? Ai mai lucrat în cadrul unui centru educațional și știi […]

 • Concediul prenatal, concediul medical si concediul de odihna

  Concediul de maternitate Concediul de maternitate este un beneficiu acordat viitoarelor mame, independent de concediul de creștere a copilului. Potrivit […]

 • #MamaManager prezinta: Georgiana Averchi owner “Lemon Chic Events”

  In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te inscrii in […]

 • #MamaManager prezinta: Drăguț Carmen Andreea owner “Gasca lui Mickey”

  In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te inscrii in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*