#MamaManager prezinta: Tița Angheluță owner “iQWeLT – centru de limbă germană”

In cadrul proiectului #MamaManager am sa promovez afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate.

Daca vrei si tu sa te inscrii in comunitate te astept in grupul FB Mama Manager iar daca vrei sa ai un articol despre tine in aceasta sectiune de pe blog, te rog sa completezi formularul de aici.
 

Ca sa fii la curent cu toate noutatile, Like Pagina de FB Mama Manager!
 

Cateva cuvinte despre tine

Sunt om, femeie, mama, soție, soră, fiică, prietenă, colegă, mentor, manager, profesor, trainer, șofer . . . și enumerarea rolurilor poate continua.
 
Am citit, am recitit, am trăit experiențe dar nu sufuceinte, am făcut peste 20 de ani de școală, am avut mai multe job-uri și refuz să cred că nu mai am nimic de învățat, imi plac dansurile populare, straiele tradiționale și oamenii frumoși.
 
Aleg momentele și nu lucrurile. Și așa cum cântă Alifantis: “În loc de-o inimă, în pieptul meu, probabil bunul Dumnezeu mi-a pus câteva sute.”
 

Cui se adreseaza afacerea?

Copiiilor de paste 4 ani, tinerilor și adulților
 

Data inceperii afacerii

Iunie 2011
 

Cum ti-a venit inspiratia? Are legatura cu faptul ca ai devenit mama? Sau cu perioada concediului de maternitate?

Cum un vechi proverb spune că foamea vine mâncând, la fel și inspirația a venind cautând, citind, analizând.
 
Da, are și legatură cu faptul că eram mama unui copil de clasa 1 dar și profesional mă aflam în zona în care simțeam că pot să fac altceva. Terminasem un doctorat în administrea afacerilor și credeam că știu totul despre cum e să ai propria afacere.
 
Astfel, prin iQWeLT am îmbinat nevoia copilului meu de a învața germana într-un mediu nonformal cu nevoia mea de a face o schimbare în carieră, fiind astfel, la acea dată primul centrul de limbă germană ca limbă străină pentru copii și tineri.
 
Dar adevăratele lecții de administrarea afacerilor, de parenting și de educație nonformală au început după ce am luat decizia.
 

Ce planuri de viitor ai legat de afacere?

iQWeLT își va consolida poziția pe piață de a lucra, de a forma sau dezvolta cei mai buni profesori de limbă germană. Apoi se va extinde cu Eduka, un centru de educație nonformală.
 

Cu ce te diferentiezi fata de alti jucatori din acelasi domeniu?

Cu ce am pornit diferit și acum e politică a centrului: Pregătirea profesorilor. Și încurajarea dorinței lor de a învăța.
 
Cred că, un om care nu învață, nu are ce cauta în mijlocul celor ce învață.
 
Mă lupt cu ideea de a recunoaște când nu știm ceva și că e normal să nu știm totul (mai ales într-o limbă străină!) și că ceea ce știm se poate măsura. Și pe ce știm putem contrui cu două condiții: să vrem și să putem.
 
Astfel, în primul rând am creat un cadru de învațare pentru profesori, apoi pentru copii și urmează pentru părinți. Dacă un copil sau adult îii arăți că poate va și vrea să se dezvolte.
 

Oferi anumite discounturi sau alte avantaje pentru membrele comunitatii Mama Manager?

Pentru copiii membrelor comunității ofer 20 % din modulele de școla de vara, 20 % reducere din prețul cursurilor intensive (oferta de vara nu e acum pe site dar va fi publicată în martie).
 
Pentru 10 membre ale comunității ofer câte o ședință gratuită de coaching educațional.
 

Date de contact pentru afacere (site, pagina FB, email, etc)

Facebook:  iQWeLT
 
 

Mama Manager este comunitatea mamelor care:

 • inspirate de copiii lor, au pornit un business propriu
 • au un job care le implineste din punct de vedere profesional
 • nu vor sa renunte la cariera
 • isi doresc independenta financiara
 • au idei de afaceri si stiu cum sa le puna in practica
 • stiu ca viata unei femei nu se limiteaza la a fi mama
In comunitate vei gasi parteneri pentru afacerea ta, idei despre cum sa o dezvolti, vei avea parte de sustinere si incurajare. Vei cunoaste alte mame care te vor inspira si de la care poti sa ceri ajutorul.

Mama Manager Meeting

 • O serie de intalniri periodice
 • Invitate care vor prezenta afacerile proprii
 • Networking
 • Articole de promovare, in sectiunea “MamaManager” de pe blogul Meseria de parinte.ro

 Inscrie-te in comunitatea MamaManager

Ca sa ne cunoastem mai bine, hai in grupul MamaManager aici. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte Sharing is Caring! ❤
****************************************************************** Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus. Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.  Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.  Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). [fbcomments]

Random Posts

 • Mama Manager este un proiect Meseria de parinte.ro powered by BMW XCARS Mures

  Mama Manager este un proiect Meseria de parinte powered by BMW XCARS Mures.   Impreuna cu BMW XCars Mures vom […]

 • Concediul prenatal, concediul medical si concediul de odihna

  Concediul de maternitate Concediul de maternitate este un beneficiu acordat viitoarelor mame, independent de concediul de creștere a copilului. Potrivit […]

 • #MamaManager prezinta: Catalina Marginean owner NAIA.ro

  In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te inscrii in […]

 • #MamaManager prezinta: Gabriela Galiceanu owner ASTRA CARDINAL

  In cadrul proiectului #MamaManager am sa promovez afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*