Campania “Un dar pentru un prieten- Totul va fi bine!”

Salutare tuturor!

Eu sunt Carmen, mămică, soție și antreprenor la început de drum. Am avut un vis, acela de a creea și de a-mi dezvolta latura sensibilă, l-am așternut pe hârtie și am perseverat spre îndeplinirea lui.


Visul s-a materializat în proiectul meu de suflet, Gasca lui Mickey. Mă reprezintă deoarece aici îmi așez gândurile, emoțiile și bucuriile cu ajutorul pensulei de pictat și prin obiectele de decor cu licheni naturali stabilizați.
Orice lucru măreț și frumos are nevoie de timp, răbdare, muncă, perseverență, creativitate și nu în ultimul rând, suflet.

Din suflet pentru suflet, m-am alăturat Campaniei “Un dar pentru un prieten- Totul va fi bine!”, ce se desfășoară în perioada 1-15 aprilie, inițiată de Alina Seran, cu scopul de a ajuta micile antreprenoare din VIP MEMBERSHIP-WiFi BusinessMom- RISING STARS, școala online pentru micile antreprenoare. De asemenea, promovează valori ca: iubirea pentru semeni, compasiunea, umanul din noi.

Devenind Ambasadoarea binelui, alături de colegele mele mămici antreprenoare, mă asigur că aduc un strop de bucurie celor care își doresc, la rândul lor, să împartă fericire celor dragi,în aceste vremuri greu încercate. Doar împreuna totul va fi bine.

Această campanie, pe lângă obiectivul ei general, particular mă dezvoltă afectiv, cognitiv și relațional. Am cunoscut oameni la fel de pasionați si creativi ca mine, cu țeluri comune, gata să te sprijine. Am găsit suportul informațional de care aveam nevoie pentru un parcurs antreprenorial în ascensiune, iar pentru asta îi mulțumesc Alinei Seran, business coach & trainer în VIP MEMBERSHIP-WiFi BusinessMom- RISING STARS.

Îndemn să fiți părtașii binelui prin alăturarea voastră în Campania “Un dar pentru un prieten-Totul va fi bine!”. Alegeți să dăruiți zâmbete și bucurii.

⭐️Linkul VIP MEMBERSHIP – WIFIBUSINESSMOM – RISING STARS

⭐️Linkul CAMPANIA “UN DAR PENTRU UN PRIETEN – TOTUL VA FI BINE!”

⭐️Linkul paginii ALINA SERAN – Wi-Fi Business Mom

 

Random Posts

 • Life Dental Spa angajeaza receptionera

  Life Dental Spa angajeaza receptionera pentru sediul din Bucuresti, Bd. Magheru. ✅Program part-time sau full time, in ture ✅Salariu bun […]

 • Concediul prenatal, concediul medical si concediul de odihna

  Concediul de maternitate Concediul de maternitate este un beneficiu acordat viitoarelor mame, independent de concediul de creștere a copilului. Potrivit […]

 • Mama Manager Meeting #1 // Formular inscriere

  Imi face o deosebita placere sa va invit la prima intalnire “Mama Manager – Comunitatea Mamelor care sunt sau isi doresc […]

 • Campania “Un dar pentru un prieten- Totul va fi bine!”

  Salutare tuturor! Eu sunt Carmen, mămică, soție și antreprenor la început de drum. Am avut un vis, acela de a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*