Campania “Un dar pentru un prieten- Totul va fi bine!”

Salutare tuturor!

Eu sunt Carmen, mămică, soție și antreprenor la început de drum. Am avut un vis, acela de a creea și de a-mi dezvolta latura sensibilă, l-am așternut pe hârtie și am perseverat spre îndeplinirea lui.


Visul s-a materializat în proiectul meu de suflet, Gasca lui Mickey. Mă reprezintă deoarece aici îmi așez gândurile, emoțiile și bucuriile cu ajutorul pensulei de pictat și prin obiectele de decor cu licheni naturali stabilizați.
Orice lucru măreț și frumos are nevoie de timp, răbdare, muncă, perseverență, creativitate și nu în ultimul rând, suflet.

Din suflet pentru suflet, m-am alăturat Campaniei “Un dar pentru un prieten- Totul va fi bine!”, ce se desfășoară în perioada 1-15 aprilie, inițiată de Alina Seran, cu scopul de a ajuta micile antreprenoare din VIP MEMBERSHIP-WiFi BusinessMom- RISING STARS, școala online pentru micile antreprenoare. De asemenea, promovează valori ca: iubirea pentru semeni, compasiunea, umanul din noi.

Devenind Ambasadoarea binelui, alături de colegele mele mămici antreprenoare, mă asigur că aduc un strop de bucurie celor care își doresc, la rândul lor, să împartă fericire celor dragi,în aceste vremuri greu încercate. Doar împreuna totul va fi bine.

Această campanie, pe lângă obiectivul ei general, particular mă dezvoltă afectiv, cognitiv și relațional. Am cunoscut oameni la fel de pasionați si creativi ca mine, cu țeluri comune, gata să te sprijine. Am găsit suportul informațional de care aveam nevoie pentru un parcurs antreprenorial în ascensiune, iar pentru asta îi mulțumesc Alinei Seran, business coach & trainer în VIP MEMBERSHIP-WiFi BusinessMom- RISING STARS.

Îndemn să fiți părtașii binelui prin alăturarea voastră în Campania “Un dar pentru un prieten-Totul va fi bine!”. Alegeți să dăruiți zâmbete și bucurii.

⭐️Linkul VIP MEMBERSHIP – WIFIBUSINESSMOM – RISING STARS

⭐️Linkul CAMPANIA “UN DAR PENTRU UN PRIETEN – TOTUL VA FI BINE!”

⭐️Linkul paginii ALINA SERAN – Wi-Fi Business Mom

 

Random Posts

 • Haideti cu mine la Women March Together, un eveniment TEDx Bucharest

  TEDxBucharestSalon dă startul primăverii cu primul eveniment al comunității: Women March Together pe 7 martie la Auditorium Pallady Conversația despre femei și […]

 • Am lansat “MamaManager”, comunitatea mamelor independente financiar

  Esti mama si: Ai o afacere proprie? Esti freelancer sau oferi consultanta? Desfasori o activitate independenta? Ai un job? Esti […]

 • #MamaManager prezinta: Laura Ion owner “Smart MUMS”

  In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te inscrii in […]

 • Institutul Francez își mărește echipa

  Appel à candidature: Secrétaire chargé/e des inscriptions aux cours et examens 28.03.2019 – 08.04.2019 Bd Dacia 77 Secrétaire chargé/e des […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*