#MamaManager prezinta: Catalina Marginean owner NAIA.ro

In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate.

Daca vrei si tu sa te inscrii in comunitate te astept in grupul FB Mama Manager iar daca vrei sa ai un articol despre tine in aceasta sectiune de pe blog, te rog sa completezi formularul de aici.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile, Like Pagina de FB Mama Manager!

Cateva cuvinte despre tine

Mă cheamă Cătălina și sunt din Iași. Am studiat la Facultatea de Limbi Străine din capitala Moldovei și acum lucrez ca Inginer de Suport în București. Împreună cu soțul meu, avem doi copilași minunați: o fetiță de 3 ani și 9 luni și un băiețel de 1 an si 3 luni.

Prima schimbare majoră în viața mea a avut loc odată cu apariția primului copil în viața noastră acum aproximativ 4 ani. Atunci am început să îmi reconsider majoritatea alegerilor de viață: de la mâncarea pe care o gătesc pentru cei doi copilași până la materialele cu care sunt făcute hăinuțele cu care îi îmbrac.

Numele afacerii

Naia.ro.

Cui se adreseaza afacerea?

Site-ul nostru se adresează în principal femeilor. Ne concentrăm atenția pe mămicile, care caută constant soluții practice pentru a face această schimbare majoră să fie mai ușoară atât pentru copilași, cât și pentru ele. Și aici totul pleacă de la a te putea mișca liber în fiecare zi împreună cu proprii copilași.

Data inceperii afacerii

Octombrie 2019.

Cum ti-a venit inspiratia? Are legatura cu faptul ca ai devenit mama? Sau cu perioada concediului de maternitate?

La un singur lucru nu am vrut să renunț atunci când am devenit mamă, și anume la libertatea de mișcare cu care eram obișnuită și la nevoia de a face sport periodic. Contactul cu lâna merinos l-am făcut imediat după ce am găsit Manduca, cea care m-a ajutat enorm să pot face lucruri și să mă mișc cât de cât liberă împreună cu copilașul bine strâns la piept. Hăinuțele din Lână Merinos au devenit astfel încet-încet o parte importantă din schimbarea majoră, care a venit odată cu cei doi copilași minunați pe care îi am.

Ce planuri de viitor ai legat de afacere?

Acest proiect fain îl văd ca pe un challenge în care schimbarea mentalității și trecerea către un comportament responsabil și sustenabil să fie principalii stâlpi de susținere. Cred foarte tare în acest proiect și ne dorim să facem cunoscute tuturor beneficiile hainelor din materiale organice!

Cu ce te diferentiezi fata de alti jucatori din acelasi domeniu? *

Ne-am dorit încă de la început să ne diferențiem prin construirea unui mix fain de colecții: Colecțiile Populare (unde sunt articole minunate de la producători deja renumiți în lume pentru fabricarea hăinuțelor din lână merinos – Pure Pure, ManyMonths etc.), Colecțiile Românești (pentru că există și în România cel puțin un producător mare de hăinuțe din materiale organice – Merinito) și Colecțiile noi (care completează cele două colecții anterioare printr-un element de noutate pentru piața românească – Reiff).

Oferi anumite discounturi sau alte avantaje pentru membrele comunitatii Mama Manager? *

M-am gândit la un discount permanent de 5%, cu excepția perioadelor de reduceri, prin aplicarea unui voucher la finalizarea comenzii (Mama Manager).

Au început cele mai mari reduceri din acest sezon în boutique-ul nostru chic.
Reduceri de până la 30% la hăinuțele preferate din lână merinos până pe 15 februarie 2020!

Mama Manager este comunitatea mamelor care:

 • inspirate de copiii lor, au pornit un business propriu
 • au un job care le implineste din punct de vedere profesional
 • nu vor sa renunte la cariera
 • isi doresc independenta financiara
 • au idei de afaceri si stiu cum sa le puna in practica
 • stiu ca viata unei femei nu se limiteaza la a fi mama

In comunitate vei gasi parteneri pentru afacerea ta, idei despre cum sa o dezvolti, vei avea parte de sustinere si incurajare. Vei cunoaste alte mame care te vor inspira si de la care poti sa ceri ajutorul.

Mama Manager Meeting

 • O serie de intalniri periodice
 • Invitate care vor prezenta afacerile proprii
 • Networking
 • Articole de promovare, in sectiunea “MamaManager” de pe blogul Meseria de parinte.ro

*******************************************************************

In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate.
 • Daca vrei si tu sa te inscrii in comunitate te asteptam in Grupul FB Mama Manager.
 • Daca vrei sa ai un articol despre tine in aceasta sectiune de pe blog, te rugam sa completezi formularul de aici.
Ca sa fii la curent cu toate noutatile nu uita sa:
******************************************************************
Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.
Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 
Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 
Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).
[fbcomments]

Random Posts

 • Am lansat “MamaManager”, comunitatea mamelor independente financiar

  Esti mama si: Ai o afacere proprie? Esti freelancer sau oferi consultanta? Desfasori o activitate independenta? Ai un job? Esti […]

 • Tiny Toes EDU angajeaza educatoare

  Ești o persoană energică, empatică, pasionată de educația cu respect? Ai mai lucrat în cadrul unui centru educațional și știi […]

 • Concediul prenatal, concediul medical si concediul de odihna

  Concediul de maternitate Concediul de maternitate este un beneficiu acordat viitoarelor mame, independent de concediul de creștere a copilului. Potrivit […]

 • Este #coronavirusul caz de forță majoră?

  Măsurile dispuse de autorităţi din cauza coronavirus afectează direct anumite firme (precum operatorii de transport aerian, organizatorii de evenimente, instituții […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*