Haideti cu mine la Women March Together, un eveniment TEDx Bucharest

TEDxBucharestSalon dă startul primăverii cu primul eveniment al comunității: Women March Together pe 7 martie la Auditorium Pallady

Conversația despre femei și noul lor rol nu a fost niciodată mai intensă. Women March Together este un eveniment cu cele mai relevante și actuale subiecte: business, well being și vulnerabilitate, social good, dezvoltare personală, creativitate, artă, design, implicare civică, body image, știință. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt oamenii impresionanți care vor păși pe scena TEDxBucharestSalon pe 7 martie.

Women March Together își dorește să fie mai mult decât un eveniment de primăvară: un manifesto pozitiv despre prezentul și viitorul femeilor și al feminității.

 Gazda evenimentului va fi Colin Whitfield, antreprenor încă de la 23 de ani, director de investiții în cadrul unei companii imobiliare și fondator BrandUP Interactiv. În 2017, Colin a câștigat TEDxBucarest Live Competition și a fost moderator la mai multe evenimente și conferințe tehnice printre care cele organizate de Banca Mondială, Dev Talks, Urban Talks, Awake Festival, Cluj Innovation Days și Life Hax. În prezent, el ajută creativi, techies și antreprenori să creeze sisteme de vânzare scalabile, poziționându-i ca autorități în domeniile lor, astfel încât să poată face mai mult din ceea ce le place.   

   Mădălina Uceanu
Senior HR Consultant cu o carieră ce a debutat în 1994, Mădălina este martorul dezvoltării pieței locale de recrutare. Este specialistă în dezvoltare de business, recrutare, headhunting, managementul cariere, consultanță și coaching, brand de angajator, e-recrutare. Speech-ul ei se va concentra pe felul în care crizele în carieră sunt, de fapt, etape evolutive.

Olivia Vereha
Cu o experiență vastă în comunicare, media și user experience design, Olivia este pasionată de produse digitale care îmbunătățesc lumea. Proiectele ei din cadrul Code for România au îmbunătățit sau schimbat sisteme pentru domeniul public, al ONG-urilor, sectorului privat.

Lucia
Primul ei single, “Silence” a fost lansat în 2012 și până acum a strâns mai mult de 27 de milioane de vizionări. Stilul modern indie-pop i-a creat o nișă specială pe scena muzicală locală, deși albumele ei au fost ascultate și de audiențe globale. Lucia a cântat deja pe scene importante din România: Untold, în deschidere pentru Asaf Avidan și pentru Kimbra.

Mădălina Bălan
Psiholog de business, consultant senior și Managing Partner Hart Consulting, Mădălina are 20 de ani de carieră, cu peste 8500 de ore dedicate analizei, coaching-ului și dezvoltării executivilor, și peste 3000 de ore de lucru cu echipe de profesioniști. Pe scena TEDxBucharest va vorbi despre ADN-ul liderilor și relația dintre personalitate și stilul de conducere

Andreea Georgescu
Andreea are un business de consultanță digitală în România. Și este stand-up comedian pe scenele din New York din 2017. Când nu are zile serioase în București, îi face pe oameni să râdă dincolo de ocean, fiind mai mereu între avioane.

Sebastian Armean

Doctor absolvent al facultății Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, specialist în psihiatrie and farmacologie clinică, terapeut și psiholog clinic. La Women March Together se pregătește cu un speech care să decodifice miturile despre sănătate mintală, încredere în sine, body image și cum ne trăim propria corporalitate.

Ioana Gheorghita
Cu o experiență de peste 15 ani în strategie și comunicare de brand, Ioana este consultant independent și colaborează cu agenții de publicitate, echipe de creație și branduri. Portofoliul ei include nominalizări și premii importante în competiții precum: Effie, Cannes Lions, Golden Drum și ADC*RO. Ioana studiază economie comportamentală și aplicarea acesteia în marketing și comunicare.

Mihaela Miroiu
Prof. univ. la SNSPA, inițiatoarea primei școli doctorale de Științe Politice, a studiilor și cercetărilor feministe și a primelor organizații pentru drepturile femeilor în România de după 1989, Mihaela Miroiu este autoarea a 14 cărți de filosofie, politologie și literatură și a editat alte 12. Joacă un rol public activ în calitate de politolog și etician.

Ilinca Păun
Trecerea de la o lungă carieră în management la a fi antreprenor a fost o decizie firească pentru Ilinca Păun. A vrut să construiască programe de educație în afaceri pentru tineri și acum face asta cu Reality University, așa cum este adesea numită The Entrepreneurship Academy. Ilinca iubește să-i îndrume pe tinerii proprietari de start-up-uri, practic viitorul României.

Ma bucur tare mult ca voi putea urmari in sala toti acesti speakeri deoarece sunt sigura ca vor impartasi cu noi informatii extrem de interesante.

Daca vrei sa vii cu mine la eveniment, te rog sa lasi un comentariu la postarea de mai jos. In cazul in care vor fi mai multe doritoare, voi desemna castigatoarea cu ajutorul aplicatiei Comment Picker.

Poti sa vii insotita si de copii, exista o multime de activitati pentru piticii pana in 8 ani. Aici sunt activitatile: https://tedxbucharest.ro/new-at-tedxbucharestsalon/

Poti lasa un comentariu pana joi, 5 martie, iar vineri, 6 martie 2020 voi anunta cine vine cu mine la eveniment.

PS: Pentru a participa la concurs am sa va rog sa dati Like Paginii Mama Manager pentru ca informatiile pe care le postez sa ajunga la cat mai multe persoane interesante.

Eu o sa vin cu #BMWi3, masina oficiala 2020 Meseriadeparinte.ro. Daca aveti nevoie, va asigur transportul si va garantez o companie foarte interesanta si agreabila 🙂 .

BMW i3 este o masina 100% electrica, care indeplineste toate cerintele unui parinte modern, atat din punct de vedere al confortului, spatiului, vitezei dar si sigurantei.

BMW i3 este un automobil cu design sustenabil, destinat traficului urban.

 

 

Mama Manager este comunitatea mamelor care:

 • inspirate de copiii lor, au pornit un business propriu
 • au un job care le implineste din punct de vedere profesional
 • nu vor sa renunte la cariera
 • isi doresc independenta financiara
 • au idei de afaceri si stiu cum sa le puna in practica
 • stiu ca viata unei femei nu se limiteaza la a fi mama

In comunitate vei gasi parteneri pentru afacerea ta, idei despre cum sa o dezvolti, vei avea parte de sustinere si incurajare. Vei cunoaste alte mame care te vor inspira si de la care poti sa ceri ajutorul.

Mama Manager Meeting

 • O serie de intalniri periodice
 • Invitate care vor prezenta afacerile proprii
 • Networking
 • Articole de promovare, in sectiunea “MamaManager” de pe blogul Meseria de parinte.ro

*******************************************************************

In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate.
 • Daca vrei si tu sa te inscrii in comunitate te asteptam in Grupul FB Mama Manager.
 • Daca vrei sa ai un articol despre tine in aceasta sectiune de pe blog, te rugam sa completezi formularul de aici.
Ca sa fii la curent cu toate noutatile nu uita sa:
******************************************************************
Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.
Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 
Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 
Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Random Posts

 • Am lansat “MamaManager”, comunitatea mamelor independente financiar

  Esti mama si: Ai o afacere proprie? Esti freelancer sau oferi consultanta? Desfasori o activitate independenta? Ai un job? Esti […]

 • FormTex angajeaza croitoreasa

  Mic atelier producție publicitară – Sector 6, București angajam croitoreasă pentru coasere pe contur steaguri si huse textile. Program 8:30-17:00 […]

 • #MamaManager prezinta: Ana Richardson Interior Design

  In cadrul proiectului #MamaManager am sa promovez afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te […]

 • #MamaManager prezinta: Cristina Florea owner “Atelierul de Limonada”

  In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate. Daca vrei si tu sa te inscrii in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*