De ce am facut inghetata din branzica doua zile la rand

Ne-au terminat caldurile astea si pentru ca am facut deja o tura de mare, acum stam in Bucuresti si visam la urmatoarea balaceala. Ca o fi la mare sau la piscina, putin conteaza, apa sa fie, mai departe ne descurcam noi.

Visand la vremea cand vom inota din nou, am zis totusi, macar sa ne mai racorim si noi putin. Asa ca ne-am dus la magazin si am luat niste borcanele cu branzica de inghetat iar cand am ajuns acasa le-am aruncat direct in congelator.

1 2

Dupa cateva ore in care mi-au iesit peri albi de la intrebarile fetelor (“da’ cat mai dureaza?“, “mami, putem sa vedem daca e gata?“) am scos  cutiutele si ne-am uitat la ele nedumerite. Nu intelegeam ce nu e in regula.
4 5Tot ele mi-au zis: “pai mai mami, trebuia sa punem betisoarele inainte sa inghete”. “A, da? Pai cine a mai stat sa citeasca instructiunile? Pisica?!” 🙂 .

Au incercat sa manance branzica inghetata cu furculita, sa scoata din borcanel dar nu prea le-a iesit asa ca am abandonat totul pana seara, cand ne-am dus sa mai cumparam cateva borcanele pe care le-am pregatit ca la carte.

Rezultatul final a fost delicios, am primit doar cuvinte de lauda pentru priceperea mea de cofetar 🙂 .1 2

Cand le-am spus sa nu arunce betisoarele pentru ca pot desena cu ele sau se pot chiar juca, am devenit si mai extraordinara. Cu mica mentiune ca acest titlu poate fi retras oricand daca nu mai repetam cat de repede operatiunea “branzica inghetata”.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

6

One thought on “De ce am facut inghetata din branzica doua zile la rand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *