Sunt speaker la “Body Mind Spirit”, cel mai important eveniment de sanatate

Anul nou continua cu vesti bune!

Va invit cu mare drag la “Body Mind Spirit”, cel mai important eveniment de sanatate din Romania.

Evenimentul are loc intre 8, 9, 10 februarie si sunt onorata sa ma aflu printre speakeri.

Pe 8 februarie, de la ora 15, am sa vorbesc despre “Pasiune sau talent? Cum sa ne urmam vocatia”.

Vino la Body Mind Spirit pentru a îți îngriji întreg corpul de la minte, trup și până la suflet. Intrarea este liberă!

Ediția cu numărul XXV ne așteptă cu noi brand-uri, noi speakeri care vor susține workshop-uri bune pentru suflet și noi demonstrații de gimnastică, karate și dans la scenă.

Te așteptăm să descoperi toate cele trei zone ale târgului, dedicate unui stil de viată sănătos:

  • zona de expoziție cu degustare, vânzare și testare a produselor. Brand-uri românești și internaționale au pregătit promoții speciale pentru această ediție și produse de foarte bună calitate. Te așteaptă alimente BIO, suplimente alimentare pe bază pe plante, produse cosmetice, cărți de dezvoltare personală, cristale si multe altele.
  • zona de workshop-uri, unde mari speakeri din domeniul sănătății, frumuseții, dezvoltării personale și nu numai, te așteptă pentru a îți împărtăși amănunte interesante pentru starea ta de bine. Aici vei primi sfaturi de ingrijire personală, de dezvoltare sau poți afla amănunte neștiute despre tine până atunci.
  • zona de demonstrații artistice și sportive la scenă, unde te poți relaxa privind un spectacol de dans, o demonstrație de karate și autoapărare, sau chiar participa la una dintre demonstrații alătui de instructori profesioniști. Cluburi de copii si ateliere de demonstrații, sesiune de karate și exerciții de autoapărare, spectacol de muzică atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, sunt doar câteva dintre cele pregătite pentru vizitatori.

Body Mind Spirit încearcă prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, să îmbunătățească stiluri de viață, să ajute la dezvoltarea spirituală și să ofere o mai bună stare de bine tuturor celor care îi trec pragul.

Dacă și pe tine te preocupă sănătatea întreg trupului tău, Body Mind Spirit este evenimentul la care trebuie să ajungi, între 9- 10 februarie, la Sala Palatului, din București!

Verifică aici programul expoziției, al conferințelor și al momentelor artistice: www.bmse.ro sau pe pagina de Facebook!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comenteaza cu contul de FB

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *