Cele mai tari activitati cu baloane colorate

Da-i unui copil un balon si se va juca cu el ore in sir. Umple balonul cu apa si distractia va fi maxima.

De ce le plac copiilor baloanele?

In primul rand pentru ca sunt colorate. Multitudinea de culori inspira bucurie si daca adaugam si faptul ca sunt usoare si plutesc in aer, aproape ca am descoperit misterul ๐Ÿ™‚ .

In al doilea rand pentru ca pot fi adaptate cu usurinta in tot felul de jocuri clasice: se poate juca volei cu ele, hockei, ratele si vanatorii sau footbal.

Daca le umplem cu apa si incingem un baschet, probabil ca nu ne mai oprim pana cand cei mici nu vor cadea lati de oboseala.

In al treilea rand, sunt foarte usor de transportat. Un buzunar plin cu baloane poate scoate din rutina un grup de copii, indiferent de gradul de plictiswala la care au ajuns.

In al patrulea rand, un balon umflat cu heliu este cea mai tare distractie inventata vreodata, singurul dezavantaj pentru copii este ca aproape sigur nu vor avea loc sa joace cu el din cauza parintilor care vor pune monopol ๐Ÿ™‚ .

Trebuie sa fim atenti atunci cand ne jucam cu baloane?

Da, trebuie sa subliniez si acest aspect deoarece sunt cateva lucruri la care trebuie sa avem mare grija.

In primul rand, baloanele se mai si sparg. Iar asta aduce cu sine o mare de lacrimi si multa jale de parca s-a terminat lumea ๐Ÿ™‚ .

In al doilea rand, copiii mai mici se pot speria de zgomotul puternic al unui balon spart asa ca trebuie avut mare grija sa nu transformam toata distractia intr-o mare panica. Nu de alta dar va fi nevoie de ani ca sa stergem amintirea de la petrecerea cu baloane sparte, si ar fi pacat.

In plus, aveti intotdeauna grija sa nu lasati copiii mici nesupravegheati atunci cand incearca sa umfle un balon. Fiind atat de mici, (si copiii si baloanele ๐Ÿ™‚ ), se pot intampla tot felul de accidente si nu ne dorim asta.

Dupa aceasta mica recapitulare, a venit timpul sa trecem direct la joaca. Asa cum va spuneam mai sus, exista nenumarate jocuri cu baloane, puteti gasi cateva dintre ele pe hub-ul de distractie de la Danonino.ro . Preferatul nostru este cel in care trebuie sa aruncam baloane pline cu apa in galeata, cu mentiunea ca galeata nu trebuie pusa pe jos ci tinuta in brate ๐Ÿ™‚ .

Pe hub-ul cu activitatile Danoninoย puteti gasi si alte idei pentru activitati in aer liber alaturi de cei mici. Cu ajutorul filtrelor special create, se pot selecta diverse jocuri in functie de preferintele si varstele copiilor.

image001

Alaturi de Danonino, ne dorim sa va inspiram sa incurajati autonomia copiilor vostri, asa ca va invitam sa urmariti toate articolele si evenimentele din cadrul campaniei “Spune Da”.
Si asteptam sa ne trimiteti poze cu activitatile pe care le-au ales piticii vostri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *