Madonna despre fiica ei: „Este incredibil de talentată. Dar nu are aceeași voință și determinare”.

„Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeași voință și determinare”.

Și, din nou, social media o infectează și o face să se simtă de parcă merită ceea ce primește doar pentru că este fiica mea. Încerc să-i ofer exemple de alți copii proveniți din familii celebre cum este Zoe Kravitz, spre exemplu. A trebuit să depășească stadiul de „fiica lui cutare’ și a fost, în cele din urmă, apreciată și luată în serios pentru munca ei. Dar are Lourdes aceeași ambiție ca a mea? Nu. Dar are o mamă, eu nu am avut asta. A crescut cu bani, eu nu. Așadar, totul va fi diferit. Dar ce pot face? Nu pot să mă fixez pe asta. Trebuie să fac tot ce-mi stă mie îmi putință pentru copiii mei.’.

Madonna este mama a nu mai puțin de 6 copii. Doi dintre ei biologici, o fiică și un fiu, Lourdes Maria Ciccone Leon (24 de ani) și Rocco Ritchie (19 ani). În public, chiar și la evenimente, artista de rang internațional a apărut de multe ori în compania lui Lourdes Leon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *