INTERNETUL SI TEHNOLOGIA: Cum sa le facem sigure si utile pentru copii – Eveniment pentru parinti

Sharing is caring:

Dragii mei, imi face o deosebita placere sa va invit la un eveniment organizat pentru a dezbate un subiect atat de arzator pentru parintii din ziua de azi: “Internetul si tehnologia pentru copii”.

internetul-si-tehnologia

In calitate de moderator al evenimentului sunt foarte onorata sa vi prezint pe invitatii speciali:

teodora-stoica

Teodora Stoica, Consilier Salvati Copiii ne va spune cum sa asiguram un internet mai sigur pentru copiii nostri: Internetul si noile tehnologii aduc o multime de beneficii. Vom afla impreuna care sunt acestea si cum pot fi copiii sprijiniti pentru a-si crea o atitudine responsabila si securizanta in ceea ce priveste utilizarea Internetului si a computerului.

georgiana-rosculet

Georgiana Rosculet, Psiholog si coordonator programe educationale ne va spune mai multe detalii despre “impactul mediului online asupra dezvoltarii psihologice a copilului”: Vedem cum impactul tehnologiei in viata lor creste in fiecare an si acest lucru poate sa ne ingrijoreze, sa ne intristeze sau chiar sa ne infurie. Vom identifica impreuna o serie de modalitati prin care putem introduce Internetul in viata de familie si in procesul educational intr-un mod creativ si cu impact pozitiv. Georgiana Rosculet, Psiholog si coordonator programe educationale

alina-stanioana-bocAlina Stan si Ioana Boc,din partea ORANGE Romania, ne vor prezenta Digitaliada si SuperCoders. Tehnologia este din ce în ce mai prezentă în viața noastră, iar cunoștințele digitale vor deveni necesare în orice domeniu. Orange și Fundația Orange își propune să ofere cât mai multe resurse digitale educative pentru a întâmpina nevoile actuale ale copiilor.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie care poate fi solicitata accesand linkul urmator:

De asemenea, puteti solicita invitatia si la telefon la nr. 0742.668.669 sau prin email la andreea@parentingads.ro.

Evenimentul va avea loc joi 13 septembrie 2016 la ora 18:30 la Impact Hub.

Mai multe informatii puteti afla pe site-ul oficial Social Moms si tot acolo, in cazul in care nu reusiti sa ajungeti, puteti vedea transmisia live.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

bbi_728

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Dinozauri, cinema 9D si experiente unice la Dino Parc
  Sharing is caring:

  Pe parcursul saptamanii Scoala Altfel toti parintii se gandesc cum sa ii faca pe copiii lor sa afle cat mai […]

  Sharing is caring:
 • O poveste frumoasa despre Scoala Legumelor
  Sharing is caring:

  Dupa experimentul pe care l-am facut vara asta, am vazut ca cele mici sunt din ce in ce mai deschise […]

  Sharing is caring:
 • Invatarea experientiala
  Sharing is caring:

   “Curajul de a fi diferit este piatra de hotar a intelectului superior”. Daca am incuraja copiii (si chiar si adultii) […]

  Sharing is caring:
 • Cum am contracarat efectele adverse ale antibioticului
  Sharing is caring:

  O masea de lapte care nu voia sa cada, a blocat drumul pentru o noua masea si un nou canin, […]

  Sharing is caring:

One thought on “INTERNETUL SI TEHNOLOGIA: Cum sa le facem sigure si utile pentru copii – Eveniment pentru parinti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*