In weekend mergem la True Artisan Café

“Se infierbanta apa si se pune niste cafea proaspat macinata, sa tot fie vreo 2-3 lingurite la o cana cu apa. Se acopera si se lasa cateva minute, sa se infuzeze. Se sufla apoi usor spuma groasa si se bea incet, de preferat fara zahar sau lapte, sa ramana neagra si amara, dar plina de viata.”

Cunoasteti scenariul, este chiar ea – cafeaua din fiecare dimineața care ne pune in miscare toate rotitele. Daca sunteti iubitori de cafea buna, de calitate, va invit sambata sa veniti la The Ark, sa bem impreuna o cafea.

Sau doua.

Sau trei 🙂 .

De ce aici? Pentru ca la The Ark are loc un festival de cafea, True Artisan Café pe numele sau. Si vom bea cafea buna rau, preparata chiar de cei mai tari baristas romani. Care se vor si intrece pentru un loc in finala Campionatului Mondial de AEROPRESS de la Dublin din luna iunie.

aero
aero

Iar noi toți cei prezenți acolo ii vom sustine si vom bea cafea cum tot am mai spus. Si vom mai afla tot felul de chestii faine despre aciditate si prajitul boabelor de cafea, sortimente din toate colturile lumii ori tehnici de preparare, toate de la niste specialisti in ale cafelei.

Cam despre asta este vorba la True Artisan Café, despre cafea si oamenii pasionati care-o prepara.

Mai multe detalii pe FB True Artisan Cafe – festival de cafea.

Ce ziceti? Veniti? Daca da, dati un semn sa ne bem cafeaua impreuna.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *