“Garda Felina” si “Prima mea carte despre LITERE si CIFRE” – titluri noi la Litera Mica

Daca nu stiti ce sa le aduca iepurasul celor mici, va sugerez doua carti noi ce tocmai au iesit de la tipar.

Este vorba despre “Garda Felina”, o poveste ideala de citit seara la culcare de catre parinti, dar potrivita si pentru cei mici aflati la inceput de drum in ale cititului. Avand 64 de pagini, cu text potrivit ca lungime si dificultate, cartea este completata cu desene din serailul cu acelasi nume, ce poate fi urmarit in prezent pe Disney Junior. Este un serial care noua ne place foarte mult si din acest motiv am acceptat propunerea de a juca in videoclipul melodiei “In felul meu”/”My own Way”, ce face parte din coloana sonora a animatiei.

garda felina cartea

Puteti rasfoi cartea aici si daca va place o puteti si comanda pentru a o primi la timp.

O alta carte pe care v-o recomand este “Prima mea carte despre LITERE si CIFRE”, cu ajutorul careia copiii prescolari pot invata literele si cifrele, alaturi de indragitele personaje Disney. Cu siguranta peste ani isi vor aminti despre aceasta carte ca fiind una dintre primele carti preferate din copilarie.

Cartea o puteti rasfoi tot pe site-ul Editurii Litera Mica, alaturi de multe alte titluri la fel de interesante despre care o sa va povestesc mai multe in curand. Pana atunci va invit sa urmariti site-ul oficial al editurii precum si Pagina de FB Litera Mica.

prima_mea_carte_despre_litere_si_cifre

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *