#CONCURS: DAD TO BE Academy – primul curs intensiv de parenting, dedicat viitorilor tati

#CONCURS

Castiga una dintre cele 3 invitatii pe care le oferim.

3 tati care isi doresc sau care vor fi incurajati de partenerele lor sa participe la acest curs vor putea economisi 349 de lei fiecare.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs este sa lasati un comentariu la postarea FB de mai jos (click pe poza si lasati comentariul) in care sa-i dati tag unui tatic care ar putea fi interesat de acest curs. Sau unei prietene al carei partener va deveni tatic si acest curs ii va fi de folos.

Concursul se deruleaza in perioada 28 – 31 ianuarie 2021. Pe 1 februarie aflam cine sunt fericitii castigatori, cu ajutorul aplicatiei Comment Picker.

Bafta tuturor!

🎉🎉 #CONCURS 🎉🎉 https://bit.ly/39pVAgJ
Castiga o inivtatie gratuita la cursul DAD TO BE Academy, in valoare de 349 de…

Posted by Meseria de parinte on Thursday, January 28, 2021

 

 

Meseria de tata si provocarile prin care trec parintii moderni stau la baza primului curs de parenting pentru viitorii tati. DAD TO BE Academy este un curs video intensiv care a pornit de la nevoile tatalui modern, identificate in urma celor patru ani de evenimente dedicate exclusiv acestora (Modern Dad’s Challenges).

DAD TO BE Academy contine materiale video si momente practice furnizate de specialisti, despre cele mai importante 5 subiecte de interes pentru un viitor tata. Cursul este structurat pe 5 module, in care sunt dezvoltate subiecte precum: puericultura si ingrijirea copilului, psihologia tatalui si a copilului, siguranta copilului in casa si in timpul deplasarii, relatia de cuplu, dar si bugetul familiei. Informatiile sunt usor de urmarit si de asimilat in acest format video.

 

Specialistii cu ajutorul carora am realizat acest curs sunt:

  • Dr. Victor Miron, Medic rezident pediatru la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și a Copilului
  • Gabriela Maalouf, Psiholog
  • Ioana Agachi, Psihoterapeut
  • Dr. Alice Dona Mitu Medic specialist, Expert Siguranță Auto Copii
  • Adrian Asoltanie, Consultant financiar,

Cursul este completat de momente practice, care sunt foarte importante mai ales pentru cei care devin pentru prima oara parinti. Drept urmare tatii vor afla cum se face baita bebelusului, schimbarea scutecului, ingrijirea ochilor sau a buricului, dar si despre siguranta copilului, bugetul familiei si multe altele. Curusl abordeaza in cele 5 module subiectele:

Modul 1: Puericultura si sanatatea copilului, in primul an de viata

Modul 2: Rolul tatalui in dezvoltarea copilului

Modul 3: Dinamica si intimitatea in cuplu, dupa nasterea copilului

Modul 4: Siguranta nou-nascutului acasa si in timpul calatoriilor

Modul 5: Bugetul familiei si educatia financiara a copilului

Conecteaza-te ca sa fii la curent cu toate noutatile. Click pe butonul de mai jos:

 

“Prin DAD TO BE Academy venim in sprijinul viitorilor tati cu informatii specializate despre cresterea si educarea copilului, responsabilitatile si nevoile parintilor, dar si provocarile aferente meseriei de tata. Este adavarat ca nimic nu inlocuieste experienta pe care o va trai tatal acasa, atunci cand se va naste bebelusul, dar pregatirea pentru acest nou statut trebuie sa se faca din timp, iar DAD TO BE Academy poate oferi acest lucru. Asa cum periodic investim in dezvoltarea noastre personala, trebuie sa ne dezvoltam si pe plan personal, iar parentingul nu face exceptie”, a spus Sofia Frunza, initiatoarea proiectului DAD TO BE Academy.

 

Toate detaliile despre cursul DAD TO BE Academy se gasesc pe site-ul www.moderndads.ro, la link-ul  https://moderndads.ro/dad-to-be-academy/ , iar pretul cursului este de 349 lei.  Toti viitorii tati care achizitioneaza cursul primesc bonus un KIT DE START pentru tata, care contine atat materiale informative despre dezvoltarea copilului, cat si diverse produse, oferite de partenerii proiectului.

Primul tatic care a urmat cursul DAD TO BE Academy considera ca parcurgerea acestui curs i-a oferit “o introducere solida in meseria de tata”. Iata opinia lui Victor, viitor tata, dupa ce a urmat cursul DAD TO BE Academy:

Programul “DAD TO BE Academy” mi-a oferit o introducere solida in meseria de tata, mai ales ca urmeaza sa devin parinte pentru prima data. Informatia este cursiva, organizata pe module, in care ideile principale sunt bine punctate si usor de urmarit. Desi poate ai prieteni sau rude mai experimentate in acesta “meserie” care vor veni cu sfaturi utile si interesante, un astfel de curs organizeaza aceste sfaturi in asa fel incat, la sfarsitul acestuia, sa ai o imagine de ansamblu despre: relatia de cuplu cand apare copilul, interactiunea cu copilul in asa fel incat sa contribui activ la dezvoltarea lui, educatia financiara pe care trebuie sa o ai pentru a sustine familia si pe care trebuie sa o predai mai departe copilului , dar si de alte teme de interes pentru tatici. Recomand cu incredere acest curs!

DAD TO BE Academy este un proiect de parenting al agentiei Creative Energy Corner si vine in completarea evenimentelor de parenting cunoscute sub numele de Modern Dad’s Challenges. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.moderndads.ro sau pe pagina de Facebook Modern Dads. Tatii care doresc sa se alature unei comunitati de parenting dedicate exclusiv tatilor, sa socializeze cu alti tati, se pot alatura si grupului privat de Facebook – Grup Modern Dads.

KITUL DE START pentru tata este realizat, cu atentie si emotie, impreuna cu Pampers, Nuk Romania, Siguranta Auto Copii si Editura DPH.

Cadrele video si calitatea inregitrarilor au fost asigurate de colaboratorii de la studioul Amaze.

Informeaza-te din timp si nu uita ca cea mai buna investitie este in educatia ta, iar parenting-ul nu face exceptie!

 

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *