Concurs pentru copii, cu premii oferite de Editura Nemi

Toti copiii sunt in vacanta si ne dorim sa ii inspiram sa citeasca. Asa ca va propunem un concurs foarte frumos, cu premii oferite de Editura Nemira.

Va oferim 10 pachete de carti, continand cate doua volume, pentru copiii vostri.

Plus inca 10 pachete, a cate cinci volume, pentru copiii prietenei voastre.

Cele doua pachete contin urmatoarele volume:

Pachet 1: “Pete Motanul” 2 vol.

Pete Motanul. Ador tenisii albi

Pete Motanul si nasturii sai sic

Pachet 2: “Matei” 5 vol.

De ce va certati, Matei?

Ajutor, Matei! O fantoma!

Craciun fericit, Matei!

Matei o iubeste pe mami

Paste fericit, Matei!

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la postarea de Facebook de mai jos in care sa-i dati tag prietenei voastre si sa ii oferiti cel de-al doilea pachet cu carti, pentru copilul ei.

Concursul dureaza in perioada 2 – 8 Aprilie. Pe 9 Aprilie, in a doua zi de Pasti, anuntam cine sunt fericitii castigatori.
Bafta tuturor!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

9 thoughts on “Concurs pentru copii, cu premii oferite de Editura Nemi

Leave a Reply

Your email address will not be published.