La dentist


Am fost cu cele mici la dentist pentru prima data cand erau cu adevarat niste probleme de rezolvat. Andreea avea o masea sparta iar Alexandra avea un dinte care se mai tinea intr-un singur coltisor dar se incapatana sa nu cada.

Cu Alexandra nu s-a rezolvat nimic, dupa ce a vazut clestele pentru extractie, care arata destul de infiorator e adevarat :), nu a mai fost chip sa neintelegem cu ea. Desi era amortita de la Lidocaina administrata local, a cuprins-o o panica cumplita asa ca tot ce ramanea de facut era sa continui eu acasa cu metoda clasica cu ata.

Cu Andreea in schimb a fost ceva de neimaginat. Toti din cabinet au fost uimiti, au pozat-o, au filmat-o, au pus-o pe FB si au zis ca nu au mai vazut in viata lor asa ceva. Un copil care rade in timp ce i se lucreaza la masea, care sta cuminte si care in final spune ca la dentist e cel mai distractiv si ca de-abia asteapta sa vina din nou :).

Mergeti cu copiii la dentist chiar daca sunt mici. Exista variante pentru orice varsta. Si chiar daca au inca dintii de lapte nu neglijati problemele aparute.

Daca celor mici le e frica, aratati-le filmul de mai jos sa vada exact despre ce este vorba.

Tips: “Limbajul” codificat pentru instrumente: Elefantel = aspirator, Plastilina = plomba, Albinuta = freza 🙂

[youtube GqLCI4Phd50]

 

 

 

 

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “La dentist

  1. da’ tre sa ne zici si unde ati fost! Locul chiar pare ok iar personalul e tare prietenos cu cele mici. E bun de retinut.

  2. Gena, ca sa maresc putin suspansul iti zic ca pe langa curatenia exemplara (care sunt convinsa ca e prezenta si in alte cabinete, deci nu ar trebui a fie ceva extraordinar dar totusi pentru mine e 🙂 ), e singurul cabinet stomatologic pe care-l stiu, in care se asculta muzica de relaxare, se ard betisoare parfumate, iar dentistul -Cristina – recomanda in mod expres folosirea pastei de dinti naturale (cu argila). Iar Deni, asistenta Cristinei, m-a invatat sa fac apa de gura naturala see you ulei esential de busuioc :). Iti dai seama ca m-au cucerit pe veci :). http://www.lifedentalspa.ro/index.php

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*