A mai trecut un an – 2012

A fost un an bun. A fost anul in care lucrurile au inceput sa revina la normal, in care am regasit multe dintre obiceiurile de “dinainte” si culmea, in care am reusit sa incep si uneori chiar sa finalizez proiecte la care am visat multi ani dar pe care nu am reusit niciodata sa le pun in fruntea listei cu prioritati.

S-a vazut asta inca din prima luna, cand am vazut un film intreg! Intreg :). Si apoi inca unul, si inca unul, pana le-am pierdut sirul. Ca sa aveti termen de comparatie, in perioada 2006-2012, am vazut maxim 6 filme, iar la jumatate dintre ele am adormit dupa primele 20 de minute :). Dar… la decernarea premiilor Oscar 2012, am avut enorma, imensa socanta surpriza sa stiu despre ce se vorbeste. Multe dintre filmele nominalizate le vazusem deja, iar pe altele am resit sa le vad dupa.

Tot din 2012 am (re)inceput sa citesc. Cu furie, cate 3-4 carti in paralel, am recitit carti de care imi era dor dar si carti noi, cumparate cu sacosa. Tot pentru comparatie, in aceeasi perioada ca mai sus, am citit cu precadere carti despre Cresterea copilului pana la 3 ani sau variatiuni pe tema. Din ianuarie 2012 am facut o pauza in care i-am permis creierului meu sa se detaseze de acest subiect si sa regaseasca placeri si preocupari din alte domenii.

Am inceput sa imi exersez creierul cu invatatul si pentru ca a cooperat cu entuziasm 🙂 m-am inscris la diverse workshop-uri sau training-uri. Si n-am mai putut sa ma opresc. Atata energie pozitiva si constructiva ca in 2012 nu imi aduc aminte sa fi avut vreodata si sper din suflet ca acesta sa fie doar inceputul.

Am invatat printre altele: despre etica si integritate, despre cum sa ma automotivez, cum sa fiu un parinte eficace, cum sa-mi gestionez timpul, cum sa fac o decoratiune 🙂 si multe alte lucruri interesante.

Am participat la conferinte sau evenimente cu si despre parinti, woman on web, fonduri structurale, povesti de succes cu oameni obisnuiti, networking, femei in afaceri, lansari de cosmetice, carti, masini,

saloane de frumusete,

din nou saloane de frumusete

maternitati,

din nou maternitati,

iaurturi, 

si bijuterii.

Am cunoscut oameni pe care nici in cele mai frumoase vise ale mele nu as fi indraznit sa-i abordez :).

Am fost la mare, la munte, la petreceri,

in cluburi,

la prieteni, in parc, la vernisaje,

la nunti-botezuri-cumetrii :), m-am dat cu rolele,

am cusut, am fost nasa,

am petrecut timp de calitate cu cele mici, am inceput scoala,

am continuat gradinita,

am fost la Mogosoaia,

si bineinteles, ne-am jucat cu animalute frumoase si pufoase :).

Dar… special am lasat pe final realizarea cea mai mare pe 2012 (si cred ca sunteti de acord ca am avut de unde sa aleg 🙂 ):

Tot timpul am crezut ca timpul e cel mai mare dusman al meu. Dar in 2012 am realizat ca eu sunt cel mai mare dusman al meu. 

Si iata dovada: am reusit sa merg la kangoo :).


Imi doresc ca 2013 sa fie cel putin la fel de bun ca 2012.

Si va doresc si voua sa vi se implineasca visele, dar nu uitati ca sunteti direct raspunzatori de acest lucru :).

 

 

 

 

Comenteaza cu contul de FB

4 thoughts on “A mai trecut un an – 2012

    1. Cami, asa sa fie! Sa avem cat mai multi ani frumosi, fiecare dupa preferinte :). Pup si eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *