Ziua 2. Coafura rezista!

Picioarele mai putin :).

Am avut o saptamana grea in care de-abia am mers, era imposibil sa pun calcaiele in pamant. Marele meu noroc in toata povestea asta, a fost vremea care a tinut cu mine si mi-a permis sa port tocuri. Totusi a fost destul de dificil, daca ati vazut pe cineva tarsaind niste tocuri de 10, eu eram :). Dar important este ca am putut sa ma deplasez altfel decat in genunchi, asa cum mi-as dorit:).

De miercuri am reusit sa calc cu toata talpa dar tot am schiopatat pana vineri cand lucrurile au revenit la normal. Stiu ca nu trebuia sa fac o pauza atat de mare, si ca in caz de febra musculara cui pe cui se scoate, dar nu am reusit sa ma lupt cu durea si sa o inving. Marea mea realizare a fost ca am ignorat-o :).

Iata-ma dupa o saptamana, vesela si zambitoare, cand deja am scapat de panica “eu pot sa alerg doar 10 metri si pe urma am nevoie de resuscitare” sau “ce ma fac, o sa rada lumea de mine ca dau din maini ca aia care se ineaca”.

Citeste si:  Duminica, 20 ianuarie 2013

M-am echipat corespunzator, mi-am adus aminte sa-mi iau si castile ca sa ascult muzica, si astfel alergatul a fost mult, mult mai usor. Am avut aceeasi distanta, parcursa cu mai putine pauze.

Cateva exercitii si multe priviri admirative din partea celor care se plimbau prin zona au facut speciala o dimineata, altfel obisnuita, de duminica :).

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Natural sau artificial? Aceasta este intrebarea!

  La prima vedere probabil sunteti convinsi ca raspunsul este “natural”. Asa este , in 99% din cazuri. In situatia de […]

 • Nascuti pentru a alerga

  “Iti amintesti? Erai copil si trebuia si tipe cineva la tine ca sa incetinesti. Orice joc jucai, o faceai cu viteza […]

 • Cum e sa alergi cu Luna :)

  In primul rand este foarte amuzant. Luna prin definitie este un caine distractiv, in casa te uiti la ea ca […]

 • Cum ne-am distrat cu Speedy Doc

  Am ajuns in acel moment in care sa-i cumperi un cadou unui copil devine o misiune aproape imposibila. Pana in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*