Vreti sa doboram un record mondial impreuna?

Astazi va prezint o initiativa pe cat de amuzanta pe atat de importanta. Este vorba de incercarea de doborare a unui record mondial Guinness existent pentru cei mai multi bebelusi schimbati in scutece textile in acelasi timp 🙂 . Prin acest eveniment organizat cu ocazia Zilei Pamantului dorim sa facem o campanie de constientizare asupra beneficiilor “natural parenting” si a scutecelelor textile, o alternative ecologica si avantajoasa a scutecelor de unica folosinta.

Marea Schimbare a Scutecelelor este un eveniment anual initiat de Asociatia Real Diaper in 2011, pentru a creste gradul de constientizare cu privire la scutecelele textile. Evenimentul este recunoscut de catre comisia Guinness World Records si in fiecare an se incearca doborarea recordului precedent pentru cele mai multe scutece textile schimbate in 24 de ore!

In Romania evenimentul va avea loc in data de 26 Aprilie 2014 la Caffe D’arthe incepand cu ora 10:30, iar tentativa oficiala de record la ora 11:00. Cu aceasta ocazie parintii a 25-50 copii vor schimba copiii in scutece textile in fata unor observatori, iar evenimentul va fi documentat pentru validare. Pozele si filmarile sunt perimise numai inainte si dupa schimbarea bebelusilor, in timpul procesului fiind pastrata intimitatea participantilor.

Citeste si:  Un nou proiect alaturi de SuntMamica.ro

Daca doriti sa participati gasiti toate detaliile pe Pagina de FB a evenimentului. Sunt sigura ca pe langa importanta mesajului ce va fi transmis, distractia va fi maxima 🙂 .

Organizator:

– PufuShop (www.pufushop.ro)

Parteneri:

-Meseria de parinte (www.meseriadeparinte.ro)
– Bioteca (www.bioteca.ro)
– Eden Baby (www.eden-baby.ro)
– HipHip (www.hiphip.ro)
– Kiddy Shop (www.kiddyshop.ro)
– Pam Pam (https://www.facebook.com/pages/Pam-Pam)

 

 

10007478_536172419829016_4665152310357072721_n

Comments

comments

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*