Va invit la un atelier de gatit!

Am o noua surpriza pentru voi. Vreau sa va invit la un atelier de gatit, organizat special pentru mine si pentru cititoarele mele, adica voi 🙂 . Pretextul acestui atelier este sarbatoarea de Dragobete, pe care eu recunosc ca am descoperit-o de cativa ani dar care imi place foarte mult.

“In mitologia romaneasca, Dragobete era zeul tineretii, al veseliei dar si al iubirii. In zilele noastre, Dragobetele reprezinta pentru romani simbolul suprem al dragostei autohtone.  O superstitie din popor spune ca persoanele care nu sarbatoreau aceasta zi erau pedepsitesa nu poata iubi in acel an.”

Eu sunt foarte superstitioasa si nu vreau sa risc nimic 🙂 , asa ca sunt hotarata sa respect cum se cuvine aceasta sarbatoare romaneasca. Si ma gandesc care ar fi cel mai potrivit meniu cu care sa-l surprind pe Cristi.

Daca vreti sa ne distram impreuna gatind alaturi de Tupperware retete gustoase si sanatoase, asezonate cu multa dragoste, va invit la un mic concurs.

Am de oferit 7 invitatii la atelierul de gatit pe care il organizez in data de 23 februarie, incepand cu ora 19:00. Atelierul se va desfasura la sediul Tupperware, de unde vom pleca cu daruri oferite de gazde dar si cu dulciurile pe care le vom gati chiar noi. In plus, vom avea parte de multe surprize pe care de-abia astept sa le aflu si eu 🙂 .

Daca vreti ca una dintre cele 7 invitatii sa aiba numele vostru pe ea, astept sa-mi spuneti pana sambata 20 februarie  care este meniul vostru castigator pentru sarbatoarea de Dragobete. Ce retete v-ar placea sa gatiti si eventual ce produse din gama Tupperware credeti ca v-ar fi utile.

Duminica dimineata, pe 21 aflam cine sunt castigatoarele. De-abia astept sa ne vedem si sa gatim impreuna!

tupperware

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

9 thoughts on “Va invit la un atelier de gatit!

  1. Meniul meu pentru Dragobeta consta din mancare din scoici in sos de vin, iar la desert tartă Tatin franţuzească cu mere caramelizate.
    Mi-ar placea sa gatesc orice reteta care suna bine 🙂
    Produsele celor de la Tupperware sunt frumoase si utile.
    Multumim pentru concurs!

  2. Am un fel de mancare cu care impresionez cand organizez cine romantice: supa bretona de peste. Habar n-am daca asa ii zice. Am vazut cum o prepara un pescar in Bretagne, intr-o bucatarie improvizata sub cerul liber. Eu as fi zis ca-i ciorba, dar mosu’ nu si nu ca-i supa. Bine, chef, i-am zis. Ok, e supa! Se frige pestele si se pune bucati mari intr-un sos de rosii cu ulei de masline, fenicul, un pic de ceapa. Cat scade cio… supa, te mai apleci dupa o cojita de ceapa, mai sorbi o gura de vin, mai dai ochii peste cap si iti mai infoi parul ca sa mentii si interesul crestinului care asteapta intr-un cot sa-i pui ceva pe masa. Cand e gata supa, tai câs niste felii de franzela si le dai la cuptor pana se fac aurii, apoi le rastorni neglijent pe un fund de lemn, le freci cu usturoi si le stropesti cu ulei de masline. Torni supa in boluri si-i faci lui iubi instructajul: nu se mananca cu lingura, ci cu felia de paine cu care apuci si bucatile de peste, si cio…supa. (Mosule, zau ca e ciorba!). Cand il vezi ca mai are un pic, te opresti din ras si vorbit si te apleci peste masa (vezi sa nu-ti bagi rochia in mancare ca ai stricat tot feng shui-ul). El va crede ca vrei sa-l stergi la coltul gurii unde are are o picatura de sos, dar tu, de fapt, il saruti vreo 5 secunde asa… Daca dupa ce deschideti ochii zice ca mai vrea o portie, mai da-i o portie si trimite-l acasa. Daca, in schimb, vrea sa-ti explice cum e cu Dragobetele, el e. Ciorba asta merge si reincalzita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *