Targ hand-made

 

Am fost ieri la targul de hand-made de la Palatul Sutu (nicio legatura cu celalat proiect, am fost pentru campaniile umanitare in care sunt implicata). Totul a fost pe fuga, am aflat cu o saptamana inainte ca o prietena merge la targ asa ca m-am  concentrat pe ceva frumos, rapid si usor de facut si care sa poata fi vandut: flori.


A fost super, am povestit cu “colegii”, cu vizitatorii si am impartit flyere. Am profitat de ocazie si ca sa promovam  Talciocul urban de sambata,  iar cel mai frumos a fost ca, desi multi au fost mirati de faptul ca am venit la targ  ca sa vindem  flori si sa donam banii, au promis ca se vor implica. Nu am cum sa contorizez aceasta actiune dar nu poate fi decat de bine.

Azi nu ne-am mai dus, din pacate febra ne-a ajuns din urma, asa ca am cedat in fata ei. Dar florile sunt la targ, asa ca daca iesiti din casa, mergeti si la Palatul Sutu. Si daca va plac alte flori, eu va spun doar ca toti banii incasati din vanzarea florilor mele vor fi donati.

Citeste si:  Scenariile de viata

 

 

 

 

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Bomboane raw cu avocado – video

  Iata ca a venit momentul sa dezvalui si pentru ce era filmarea de care va povesteam pe FB. Este vorba […]

 • Fluorul – otrava noastra cea de toate zilele

  Articol preluat de pe site-ul Descopera.ro “Daca la istorie am invatat despre otravirea fantanilor ca mijloc eroic de aparare a […]

 • Copii mici, cuvinte mari

  Eram in gasca de la bloc, numai unul si unul: si frumosi si destepti si devreme acasa. Dar se facea […]

 • Despre vaccinuri – Prof. Dr. Pavel Chirila

  Recunosc ca mult timp, vaccinurile (impreuna cu medicamentele in general si antibioticele in special) au reprezentat pentru mine un miracol. […]

0 thoughts on “Targ hand-made

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*