Surpriza sa fie dar sa stim si noi!

Azi am fost la Social Media for Parents si am o groaza de lucruri interesante sa va povestesc. Dar o sa dureze putin pana imi adun eu gandurile si pana primesc prezentarile asa ca va puteti face o idee despre cum a fost, aruncand o privire pe contul meu de FB.

Acum o sa va spun doar despre cum m-am bucurat ca un copil 🙂 . Stiam ca mi se pregateste o surpriza, dar nu am primit niciun indiciu de la organizatori. Au tot insistat in zilele premergatoare sa le confirm participarea iar cand m-am inregistrat aveam ecusonul pus separat de celelalte si mi s-a spus ca neaparat trebuie sa astept putin sa-mi prezinte surpriza. Am asteptat cuminte, in timp ce-mi faceam tot felul de scenarii, iar la pauza m-au chemat pentru ca totul era pregatit.

Se pare ca cineva a citit postarea mea despre inghetata cu menta si ciocolata asa ca tinut neaparat sa imi aduca special acest model de inghetata. Imagine that: dintre toti oamenii prezenti, eu am fost singura care a avut inghetata cu menta si ciocolata 🙂 . Stiu ca poate nu e mare lucru, dar a fost unul dintre acele momente in care m-am simtit speciala. Un gest simplu dar pe care l-am apreciat enorm pentru simplul fapt ca cineva s-a gandit la mine desi nu ma cunostea si a vrut sa-mi faca o surpriza doar ca sa ma bucure. Ati trait de curand vreo experienta similara? Stiti despre ce vorbesc? Poate acum a fost doar o inghetata dar de acum incolo poate fi orice, if you know what i mean 😉 .

Citeste si:  Trece timpul ca nebunul...

Am adus si acasa, unde a trebui sa dau o groaza de explicatii, incepand cu cele mici si terminand cu Cristi, care nu priceau nici ei in ruptul capului, cum vine treaba asta, cineva pe care nu-l cunosti sa-ti faca o surpriza fara motiv 🙂 . Nu stiu cat au inteles, dar stiu ca inghetata a fost bine primita 🙂 .

Multumesc Häagen Dazs.

Comments

comments

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*