Social Media for Parents

Vineri, 29 iunie 2012 va avea loc la Crown Plaza in Bucuresti, prima conferinta locala dedicata parintilor activi in mediul online, care se va concentra pe tendintele lansate de mamele care scriu pe bloguri :). Evenimentul, marca Evensis, cauta sa ofere parintilor activi din online ocazia de a invata si descoperi noi oportunitati de a-si creste prezenta pe retelele sociale precum si posibilitatea de networking si interactiune cu alte persoane cu aceeasi viziune.

De asemenea, evenimentul isi propune sa ofere idei si abordari in relatia care se poate lega intre persoanele active in social media si branduri.

Social Media for Parents va reuni bloggeri si persoane active in social media si comunitati pentru 2 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle.

Printre vorbitori se numara: Dr. Mihaela Bilic, Bogdana Dobre, Mihai Dragomirescu, Eduard Grigoriu, Alexandru Negrea. Moderator va fi Ada Demirgian.

 

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului.  

 

Related Posts

Citeste si:  Delicii calde la gratar

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • 13 motive pentru care nu ne plac barbatii care isi parasesc familiile

  Am ajuns in punctul in care foarte multe familii din jurul meu, care pareau atat de fericite atunci cand au luat nastere, […]

 • Despre stiinta si spiritualitate cu Gregg Braden

  S-au facut deja cativa ani de cand incerc sa introduc pe blog niste subiecte “mai grele” dezvoltate si sustinute de […]

 • La ce sunt bune bolile?

  Sau “mami, de ce exista si lucruri rele pe lumea asta?”. Intrebari pe care si le pune orice copil atunci […]

 • Ce bine ca am doi copii

  De multe ori ma felicit pentru ca am decis sa am doi copii, din varii motive. Cel de azi este […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*