Silhouette a lansat Liposonix

Saptamana trecuta, pe 20 martie, Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare a lansat o tehnologie minune care ne ajuta sa scapam de 1 marime la haine, intr-o singura sedinta! Aparatul minune se cheama Liposonix si este unic pe piata din Romania segmentul medical noninvaziv.

Gazda evenimentului a fost Raluca Moianu, care impreuna cu dna Lili Ticu, Managerul Silhouette a prezentat in ce constau inovatia si beneficiile aparatului Liposonix. Practic, Liposonix actioneaza prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds), cu efect de distrugere a celulei adipoase. De asemenea, tratamentul stimuleaza si producerea de colagen nou. Dupa sedinta cu Liposonix, tesutul de la suprafata capata cu 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor. Efectul final se va vedea dupa 8-12 saptamani de la sedinta (de atat timp are nevoie corpul pentru a metaboliza grasimile distruse).

Multumesc Ana Nicolescu – Mamica urbana, Andreea Dragan si Cristina Toma-  RV Events, pentru invitatie, precum si sponsorilor Vavian Pharma si Top Line.

 

Comments

comments

Citeste si:  Campanie sociala - Ziua Mondiala a Sindromului Down

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

One thought on “Silhouette a lansat Liposonix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*