Prima sesiune de autografe digitale din Romania

Astazi, 11 februarie 2013,  incepand cu ora 18, va invit sa descoperim impreuna noile titluri din biblioteca digitala a  Editurii Humanitas.

Evenimentul va avea loc la Vodafone Experience Store din Afi Palace Cotroceni si va gazdui si prima sesiune de autografe digitale din Romania.

Invitatul special, Mircea Cartarescu va acorda autografe personalizate pe editia digitala a volumui “Ochiul caprui al dragotei noastre“.

 

 

 

Comments

comments

Citeste si:  De weekend
 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Cum am filmat primul nostru videoclip, pentru “Garda Felina” – un nou serial marca Disney

  Le-am intrebat pe fete daca le-a placut Lion King si daca ar vrea sa filmam un videoclip pentru un serial […]

 • SuperBlog 2012

  La 1 septembrie a fost lansata a 5-a editie a competitiei SuperBlog. In fiecare toamna, SuperBloggerii isi demonstreaza talentul in probe […]

 • Good to be home

  Nimic nu conteaza mai mult decat sa fim sanatosi. Si sa fim cu totii. Impreuna. [youtube lbSOLBMUvIE] Related PostsLoteria sanatatiiTarg […]

 • Avantajele nebanuite ale unei pusculite in viata unui viitor antreprenor

  M-am lovit foarte des de intrebarea daca e bine sa-i platim pe cei mici pentru treburile casnice. Sa-si faca patul, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*