Prima sesiune de autografe digitale din Romania

Astazi, 11 februarie 2013,  incepand cu ora 18, va invit sa descoperim impreuna noile titluri din biblioteca digitala a  Editurii Humanitas.

Evenimentul va avea loc la Vodafone Experience Store din Afi Palace Cotroceni si va gazdui si prima sesiune de autografe digitale din Romania.

Invitatul special, Mircea Cartarescu va acorda autografe personalizate pe editia digitala a volumui “Ochiul caprui al dragotei noastre“.

 

 

 

Comments

comments

Citeste si:  Dinozauri, cinema 9D si experiente unice la Dino Parc
 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Poti sa-ti faci un tatuaj daca esti insarcinata?

  Tatuajele sunt pentru mine un subiect tabu, prefer sa ma abtin decat sa risc sa-i supar pe cei din jurul […]

 • “Cuvintele din desene” & Concurs cu premii colorate

  UPDATE: Pentru ca am primit foarte multe solicitari din partea voastra am decis sa extindem concursul si pe FB. Astfel, […]

 • Haideti cu mine sa descoperim femeile din istoria Romaniei

  Ce poate fi mai important decat sa ne cunoastem istoria si oamenii care si-au pus amprenta pe destinul poporului nostru? […]

 • Castigatorii concursului Infant Uno

  Iata ca a venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt castigatorii celor 3 premii oferite de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*