O zi de lectura in parc

Imaginați-vă o peluză verde-verde, cu copaci înalți pe margini și trandafiri înfloriți pe mijloc, iar cât ține iarba, între trandafiri și copaci, numai familii stând și citind. Fiecare pentru el  sau părinții copiilor, ori bunicii nepoților. Încercăm să creăm această imagine pe 27 iulie, sâmbătă, în Herăstrău, la Roata Mare, între 10.00 și 19.00.

Invităm așadar pe toată lumea, pe cât se poate – în familie, să vină cu o  carte și să se pregătească de o zi relaxată în aer liber. În plus, cei care citesc primesc o limonadă rece, iar din când în când pot participa la ateliere de educație prin teatru și chiar viziona piesa de teatru “Muzicanții din Bremen”.

Organizatorul evenimentului este Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, ONG care susține educația timpurie și lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii. Mai multe detalii gasiti pe Pagina de FB.

Related Posts

Citeste si:  De ce cred ca ProSkin e cel mai tare procedeu cosmetic

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Invatarea experientiala

   “Curajul de a fi diferit este piatra de hotar a intelectului superior”. Daca am incuraja copiii (si chiar si adultii) […]

 • Manual de sport si manual de dirigentie pentru clasa a 5a

  Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a facut un anunt care ne-a stricat tuturor vacanta. Din toamna se vor introduce 2 noi […]

 • Pygmalion in clasa

  Oare asteptarile noastre pot influenta in vreun fel rezultatele pe care le obtinem?  Sau pe ale celor de langa noi? […]

 • Adevarul despre viata de mommy blogger

  For English scroll down. S-a tot discutat in ultimul timp despre viata mamelor care au bloguri si care (cica) lasa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*