O zi de lectura in parc

Imaginați-vă o peluză verde-verde, cu copaci înalți pe margini și trandafiri înfloriți pe mijloc, iar cât ține iarba, între trandafiri și copaci, numai familii stând și citind. Fiecare pentru el  sau părinții copiilor, ori bunicii nepoților. Încercăm să creăm această imagine pe 27 iulie, sâmbătă, în Herăstrău, la Roata Mare, între 10.00 și 19.00.

Invităm așadar pe toată lumea, pe cât se poate – în familie, să vină cu o  carte și să se pregătească de o zi relaxată în aer liber. În plus, cei care citesc primesc o limonadă rece, iar din când în când pot participa la ateliere de educație prin teatru și chiar viziona piesa de teatru “Muzicanții din Bremen”.

Organizatorul evenimentului este Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, ONG care susține educația timpurie și lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii. Mai multe detalii gasiti pe Pagina de FB.

Related Posts

Citeste si:  Joc şi Imaginaţie la Academia de Creativitate

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Se poate trai fara carne?

  M-am hotarat sa nu mai manac carne. Sper ca niciodata. Am aproape o luna si totul e ok, mai ales considerand […]

 • Sunt mama si imi place sa ma aranjez si sa ma coafez

  Am primit spre testare o placa de intins parul si facut bucle, de la Babyliss. Prima data cand m-am lovit […]

 • Dor de bunici

  Ai mei au divortat cand noi eram mici. Ne-am mutat impreuna cu maica-mea la bunica materna iar in fiecare weekend […]

 • Cine sunt castigatoarele Atelierului de gatit

  Am avut un weekend plin cu multe petreceri asa ca am intarziat putin cu raspunsul pentru Atelierul de gatit pe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*