Miniartshow by Ioana Ginghina

Imi face o mare bucurie sa va anunt ca  Meseria de parinte.ro este partener oficial al proiectului Miniartshow, al carui fondator este actrita Ioana Ginghina. Astfel, in fiecare zi de luni veti putea afla aici despre evenimentele planificate in saptamana respectiva si de asemenea orice surpriza pe care ne-o pregateste echipa Miniartshow.

photo-300x70

Ioana Ginghina, are o vasta experienta ca actor de teatru pentru cei mici si de peste 13 ani in lucrul direct cu copiii. In plus, de vreo 5 cinci ani, primit cel mai important rol, acela de mama, asa ca Miniartshow este un proiect de suflet cu si despre copii.

Miniartshow a aniversat de curand doi ani de existenta, timp in care au avut loc nenumarate spectacole si ateliere pentru cei mici, centrate pe educatia prin teatru, ca metoda de a dezvolta intelectul si personalitatea copiilor. Teatrul poate fi o metoda de educatie si invatamant, care poate interveni in formarea unui tanar atunci cand invatamantul alternativ nu este suficient. Invatamantul prin teatru se bazeaza pe joc. Jocul are scop atat scop educativ dar si terapeutic, asigurand o baza de intelegere cu sine si cu celalti, dezvoltand adaptabilitatea la diverse situatii si adaptabilitatea sociala.

Citeste si:  Va astept la Social Media Summit 2015

Saptamana aceasta, joi de la 17:30, la Mall Vitan sunteti asteptati la un atelier de stimulare senzoriala pentru cei mici, intitulat sugestiv “Ce se aude?”.

Pentru inscrieri trimiteti email la miniartshow@yahoo.com sau ana@meseriadeparinte.ro sau sunati la 0749.419.999. Mai  multe detalii despre evenimentele Miniartshow gasiti pe site sau pe Pagina de FB.

ce se audee

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Ce se intampla cand ii spui copilului tau ca e prost?

  Poate ca te astepti la o minilectie de psihologie cu citate din “clasici in viata” si un mic extemporal la […]

 • Cui pe cui se scoate sau cum functioneaza homeopatia

  Anul acesta am avut parte de cea mai frumoasa iarna de cand am copii. Pe langa zapada ca-n povesti a […]

 • Cum sa-ti dai seama daca esti un parinte violent sau care-si abuzeaza copilul

  Poate ca esti cel mai bun parinte pentru copilul tau. Poate faci tot ce crezi tu ca e mai bine […]

 • Cine-ar bate un cui in cauciuc inainte sa plece cu masina?!

  – Si acum va invitam sa faceti un testdrive. Cine vrea sa conduca trebuie sa semneze intai un formular, cine […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*