La inceput de an

“Ceea ce crezi iti influenteaza cursul vietii. Devii ceea ce crezi. Nu iti poti hotari viitorul dar poti hotari ce crezi.

Ceea ce crezi iti influenteaza comportamentul. Iar modul in care te comporti iti traseaza viitorul.

Probabil ca nu toti vor intelege sau vor fi de acord cu ce crezi. Vor fi multi care nu vor fi acord cu tine, nu iti vor intelege ideea sau nu vor fi interesati sa te asculte. De cele mai multe ori vedem in asta o respingere si nu reusim sa situam faptele in contexul potrivit.

sursa foto

Dar indiferent de context, orice respingere este un pas inainte spre acceptare. Este suficient (dar nu necesar) daca o singura persoana crede, daca o singura persoana iti impartaseste viziunea.  Trebuie doar sa te agati de aceasta convingere chiar si atunci cand simti ca nu mai e nimic altceva de care sa te agati.”

Simot T. Bailey“Release Your Brilliance”

 Va doresc sa aveti un an plin cu bucurii si impliniri si sa avem ce povesti peste 12 luni!

Citeste si:  IndyDraw - All ideas that fit to draw

 

Comments

comments

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

3 thoughts on “La inceput de an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*