Editura Nemi te ajută să organizezi Ziua Dragonului în școala ta!

Editura Nemi invită învățătorii, educatorii și profesorii să le deschidă copiilor pofta de lectură și să le stimuleze imaginația prin activități inspirate de seria pentru copii Cum să-ţi dresezi dragonul, scrisă de Cressida Cowell.

Organizați o ”Ziua Dragonului” în clasa/școala voastră şi editura Nemi vă pune la dispoziţie materialele din Kitul pentru Ziua Dragonului în şcoala ta care cuprinde activităţi dinamice şi haioase, pornind de la primul volum al seriei.

Activităţi prin care elevii vor învăţa lucruri noi, vor avea ocazia să se joace, să se dezvolte ca personalitate si să lucreze în echipă. Copiii vor afla cum trăiau vikingii, îşi vor inventa propriul nume de viking scris în rune, vor afla mai multe despre dragoni şi vor avea ocazia să îşi creeze propriul dragon.

Ziua Dragonului poate avea loc oricând în lunile aprilie, mai sau iunie.  Puteti trimite un mesaj pe adresa ziuadragonului@nemi.ro și Editura Nemi vine  in sprijinul vostru cu multe surprize.

Duminică, 2 aprilie, de la 11.30, sărbătorim Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret cu Zilele poveștilor Nemi: Ziua Dragonului la Humanitas Cișmigiu, alături de Ioana Bâldea Constantinescu, când vom citi din carte, vom desena dragoni și vom scrie în alfabetul viking. Save the date aici

Citeste si:  Castigatorii concursului Nemi - Carti pentru copii

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Kit ziua-dragonului_mic

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Dreptul la copilarie

  Si voi aveti uneori impresia ca tot ce s-a petrecut in copilaria noastra face parte dintr-un vis care nu are […]

 • Castigatoarea concursului Gerlinea

  A venit momentul sa aflam cine se va bucura de o cutie plina cu ciocolate Gerlinea, gama de produse care […]

 • Impresii despre ceasul MyKi pentru monitorizarea copiilor

  Mare bucurie mare, fetele au primit cate un ceas cu GPS care, pe langa faptul ca arata foarte bine, le […]

 • Despre “Romania, o mare dezamagire la Olimpiada” ca mentalitate

  Imi tot rasuna in cap cuvintele astea auzite intr-un loc si intr-un moment in care era vorba despre timp liber […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*