Cresterea constienta a copiilor

In data de 26 aprilie, va invit la un eveniment special, organizat de Comunitatea Parinti autentici la Libraria Bastilia.

Vom avea ocazia sa-l cunoastem pe Claus Kostka, terapeut cu 30 ani de experienta si autorul cartii „Te iubesc…mai departe ce facem?”. Nascut in 1955 in Germania, Claus Kostka este casatorit si tata a 4 copii. Provocarea pe care ne-o lanseaza Claus kostka este “Cresterea constienta a copiilor, din postura de parinti constienti.”

Mai multe despre Claus Kostka putei afla citind interviul publicat pe Good Company, iar despre evenimentul din data de 26 aprilie puteti afla mai multe detalii pe Pagina de FB dedicata.

Va astept cu drag la eveniment, sa ne cunoastem si sa incercam sa impreuna sa crestem copii fericiti.

 

Related Posts

Citeste si:  Ce bine ca a inceput scoala!

Comments

comments

 • Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

 • Tabara altfel

  Asa cum v-am obisnuit, o sa povestesc astazi despre un proiect cu care eu rezonez foarte tare, un proiect care […]

 • Va asteptam la “Piua! -Târg pentru copii și părinți liberi”

  Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Se intamplă în weekend-ul 24-25 Septembrie, 10:00-20:00, în cea mai creativă […]

 • Cum s-a transformat Arena Fanilor in Arena Dusmanilor

  Am ajuns la meciul Romania – Finlanda printr-o succesiune de intamplari foarte ciudate si foarte convingatoare. Spun asta pentru ca […]

 • De ce au copiii nevoie de un loc doar al lor

  Odata cu inceperea scolii, la ambele fete, imi aduc aminte ca cel mai discutat subiect la sedintele cu parintii era […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*