A inceput DogFest, editia a III-a

Pentru toti iubitorii de animale, am un anunt foarte interesant: a inceput DogFest, editia a treia, un eveniment ce va contine demonstratii de dresaj, traseu cu obstacole, concursuri de agilitate si prezentari de rase.

Toate demonstratiile si concursurile vor avea ca actori principali cainii insa in premiera pentru acest eveniment, Asociatiile pentru protectia animalelor vor fi prezente astfel incat cei interesati pot pleca acasa cu un prieten nou.

11923228_1160348820647881_4024712361497268702_n

A treia editie a DogFest va fi organizata in 5 locatii, dintre care trei in Bucuresti, dupa cum urmeaza:

29 august – Hornbach Brasov

30 august – Hornbach Balotesti

5 septembrie – Hornbach Timisoare

12 septembrie – Hornbach Berceni

13 septembrie – Hornbach Militari

Poze de la primele doua locatii precum  informatii suplimentare legate de eveniment puteti gasi pe Pagina de FB speciala. DogFest este organizat de Royal Canin impreuna cu Hornbach.

Ca sa fiti la curent in timp real cu toate noutatile de pe blog nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

Citeste si:  Ce activitati de vara alegem pentru copii

Comments

comments

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*